Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?

    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 12:51:53 följande:

    Näe. Så enkelt är inget. Vi hamnar förstås utanför ämnet big time om vi leker ?den som sa det han var det?. 


    Efter ett tag här på forumet lär man sig känna igen uttryckssätt,  syntaxer osv hos skribenter oavsett hur många nicks/signaturer som personen ifråga brukar i samma tråd. Att påstå något annat är att idiotförklara folk. Att inte ta deras klarsynta iakttagelser på allvar. Ja, det korrupta letar sig in i alla led. Överallt. 


    Åter till frågeställningen. Det är väl bara positivt om hälften av männen älskar streckfittor. Som påminner om barnets (!) innan pubertetens östrogenhormon förändrar utseendet hos tonårsflickan (i regel).  Och om hälften av killarna föredrar mer uttalade inre blygdläppar och/eller väl tilltagna yttre blygdläppar (som mer än hälften av kvinnor välsignas med efter pubertet eller senare vid graviditet). Alltså finns i ett enkelt och fullt logiskt resonemang helt klart en önskvärd sexpartner för allas smakinriktningar. 😊 Om nu kön spelar en så avgörande stor roll? Tvivlar starkt. I så fall en win win hur som helst med all enorma variation. Samma resonemang är rakt av överförbart på mannens intima karaktäristiska.  Vissa kvinnor föredrar diskreta eller normala kukar. Andra gillar större modeller. Win win också där. Vilken tur för dem med orubbliga ?ideal? eller hur?


     


    Så i din iver att försvara ett sorts utseende på underlivet hos kvinnor bryr du dig inte ens om att du samtidigt förolämpar kvinnor som har ett annat sorts utseende på underlivet? Eller tänker du dig att kvinnor som har "streckfittor" ser det som en komplimang när du skriver att deras fittor påminner om barns?
  • Pope Joan II
    Anonym (Q) skrev 2022-10-06 19:09:59 följande:
    Jag försvarar en rätt till mångfald och variation av det kvinnliga och manliga könet. Läs om och kolla om du inte missförstått inläggen. Men visst intimkirurgi ingrepp där kvinnliga blygdläppar förminskas eller stympas jämförs av initierat yrkesfolk med ett visst utseende. Barnets. Karaktäristiska som innan kvinnans pubertet. Typ samma mekanismer med tjejer som drabbas av självsvält i tonåren. Ofta är det de kvinnliga förtecknen, utvecklingen till kvinna, som triggar anorexi. Har aldrig ifrågasatt kvinnors naturliga utseenden med/utan mindre eller större inre och yttre blygdläppar.
    Det är du som bör läsa vad du faktiskt skrev. Om du inte menade det så som det står, så kan du ju lämpligen be om ursäkt för att du uttryckte dig som du gjorde. 

    Jag håller med dig om att det är olyckligt att en del kvinnor ser sig nödgade att operera sig av skönhetsskäl, även om jag för min del aldrig någonsin vare sig hört eller läst att "initierat yrkesfolk" skulle jämföra vuxna kvinnors underliv efter intimkirurgi med barns. 

    Nåja. Du som tycks måna om kvinnor och deras mående kanske ska hålla dig för god för att påstå att kvinnor med streckfittor har underliv som påminner om barns. Vem vet vad dylika uttalanden triggar hos redan osäkra människor. 

    Det är för övrigt inte första gången jag läser sådant här. Och jag menar att det är miserabelt hjälplöst att inte duga till att försvara mångfald och variation utan att peka ut ett särskilt utseende som mindre önskvärt medan något annat är så bra att de som har det till och med "välsignats" med det. Sådant är fjantigt. 
Svar på tråden Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?