• Linnie

    Främling bad barnet om puss

    LilaNejlikan skrev 2022-10-16 10:22:41 följande:

    Jag hänger med på vad du vill få sagt. Och det är vettigt, absolut!


    Men kan fortfarande inte stå bakom att främlingar ber om pussar. Jag skulle aldrig göra något liknande. Inte heller min man, mina bröder eller morbröder. Finns ingen mening med att pussa eller vilja bli pussad av ett främlingsbarn. Hade min man eller någon annan man varit med hade han aldrig gjort något liknande. Bombsäker på det! Så varför göra det när mamman och Mormorn är med? Jag går inte och hjälper andra för det angår inte mig hur de hanterar olika situationer med sina barn. 


    Det är rätt illa att bete sej på ett annorlunda vis för att man har en man med i sällskapet eller inte har det. Du säger iofs att du är "bombsäker" på att mannen inte hade gjort detta om din man eller en annan man varit med i ert sällskap.
    DET om något är sjukt. Som att han bara visar respekt och håller avstånd pga en annan man, men finns ingen man i sällskapet så tillåter han sej att vara mer gränsöverskridande. Det är det sjuka. Alltså måste han ha vetat att det han gjorde var gränsöverskridande om han hade låtit bli att göra det enkom pga en man.

    Sen tycker jag att du ska sluta slå på dej själv. Det är väldigt lätt hänt för de flesta av oss att man blir som "förstenad" vid oväntade händelser och kommer på först efteråt vad man borde ha gjort eller sagt.
    Du verkar vara en bra mamma och din dotter verkar inte ha blivit skadad: )
Svar på tråden Främling bad barnet om puss