• Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 12:40:30 följande:
    Har du läst eller sticker innehållet kanske i ögonen på dig?
    Jag har läst. Har du?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Cissi) skrev 2022-11-28 12:46:35 följande:
    Det är fler än S-G som inte definierar texten länken leder till som en artikel :)

    Sen kanske det är en text som innehåller åsikter men det är ngt annat.
    Ja, åsikter är ju nåt helt annat än fakta, hur mycket man än försöker lyfta fram dem som "stöd" för sin poäng.
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 12:55:17 följande:
    Menar du VETENSKAPLIG artikel?
    Ha ha, du erkänner själv att den inte är vetenskaplig?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 13:07:48 följande:

    Läs gärna böckerna i källförteckningen och återkom.
    Du har inte läst böckerna, så varför kräver du det av andra?

    Bloggen är en översättning från finskan (du har till och med det finska ordet för källor kvar) så du kan inte ens säga hur troget det vi läser är ursprungstexten. Snubben har sen skrivit en c- eller d-uppsats, vilket de flesta av oss gör för examen, utan att vi för den skull blir experter.

    De källor han anger visar inte att de stöder hans -eller din -åsikt, enbart att de tagits upp i hans bok, som inte utgivits som faktabok och inte är peer reviewed, som han själv säger fått kritik för att inte vila på vetenskaplig grund. (Han håller självfallet inte med.)
  • Anonym (S-G)

    Varför har du inte läst boken utan bara en blogg där den tas upp? Dessutom en översatt blogg, där du inte vet hur bra användaren (inte ens namngesd) är på språket, eller om hen har en egen agenda.

  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 14:43:02 följande:
    ignore...
    Du vet att du visar att du inte ignorerar utan bara är svarslös?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 19:50:29 följande:
    ?NEVER ARGUE WITH STUPID PEOPLE. THEY WILL DRAG YOU DOWN TO THEIR LEVEL AND BEAT YOU WITH EXPERIENCE.?
    Så känner jag onekligen nu.
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 19:57:14 följande:
    Då kan du ju också låta KLYBAN vara ifred...
    Vad menar du?
    Vem låter jag vara ifred nu?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 21:50:33 följande:
    Det kan du fundera på...
    Du imponerar ju inte direkt med dina inlägg här, men du har säkert nåt syfte även om det inte är att diskutera eller ens skriva koherent.
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-28 22:04:47 följande:

    Jag lämnar nog för mycket till läsaren. Gästinlägget anser jag svarar på grundfrågan i trådstarten. Jag är lat och anser att inlägget representerar mina åsikter väldigt väl så varför sitta och skriva samma sak med egna ord?


    Varför hålla på och svamla en massa goja som Kyban gör när någon annan redan har skrivit det man vill säga?


    Det är ju det här som är skrämmande: du anför källor från en bok du inte läst, från en person vars åsikter påstås ha översatts från finska av en icke namngiven person och sen publicerats i en blogg -och du tycker det här är en bra representation av dina åsikter...
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-11-29 07:59:02 följande:

    Planlöst pladder i inlägg efter inlägg... Så mycket ord och så lite sagt.


    Felaktiga gissningar och antaganden staplade på varandra.


    Det är definitivt det när man bara klipper in samma text om och om igen istället för att utveckla sina tankar och åsikter när man får frågor i en diskussion.
  • Anonym (S-G)

    ?an association founded in 2008 [is] called Miesten tasa-arvo, which means ?Men?s Equality?. It?s a registered association whose agenda is even narrower: the equality of the white heterosexual male. The thorn in their paw seems to be all kinds of non-men making their mark on society and upsetting the holy order. They seem much less interested in the differences between men, because their thinking starts from the invented problem of women supposedly using the most power in society.


    Because there is no statistic, figure or other empirical observation to back up this notion, sociologist Henry Laasanen has invented the so-called theory of sexual power. The theory is based on the idea that women are in possession of a special kind of cultural capital because of their gender, and that they use this capital in relation to men. The theory is only correct in that it identifies sexual power as a thing, but it is something that both men and women can use and direct at other men, other women or any other gender you care to name.?

  • Anonym (S-G)
    Anonym (Om) skrev 2022-11-29 20:33:22 följande:
    Jo men man kan ställa krav på andra människor. 
    Vilka krav ställer du på andra?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Om) skrev 2022-11-30 16:55:34 följande:
    Det behöver inte handla om några våldtäkter.
    Hur då?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-12-05 08:54:03 följande:
    Så här skriver en kvinna i en annan tråd:
    "Vi kan väl börja med att nämna att sexuell attraktion uppstår inte av enbart utseende. Jag har många män på min praktikplats i min egen åldersgrupp +/- 7 år och då ser 20%(?) riktigt läckra ut, ansiktet är ofta väldigt fint, tjockt hår, bra vikt på mannen (normalviktiga), en bra bit längre än mig cm-mässigt o.s.v.. Det jag vill säga är att om jag skulle gå på utseende helt (?) som en man, då skulle det ha funnits MASSA alternativ för mig... Men nu är jag kvinna, och då kräver jag hela paketet. Ett perfekt ansikte charmar inte tillräckligt (min chef på praktikplatsen har ett såååå vackert ansikte och bra hår).
    Kvinnor är elaka och kommer samtidigt kräva att mannen ska ha massa andra egenskaper också, som social kompetens (inte vara autistisk och stamma), ren dialekt, hög IQ, inte vara känslosamt handikappad, han ska ha utvecklad känsla/ vara empatisk, han ska vara stark/ ingen cry-baby, duktig i skolan eller på jobbet, flitig, han ska ha integritet och pondus och inte ta åt sig om tjejen säger nej, han ska behålla hög status i relationen (fast killar gillar dock när tjejen sänker sig själv och är deras egna sly*a och ingen annans).
    Han ska veta vad han vill, han ska vara omtyckt av omgivningen, en solstråle som ger mig good vibes (varför i h*lvete ska jag annars vilja vara nära honom?), han ska ha humor, vara bra i sängen, inte vara hårdhänt men dominera, han ska få en att må bra, få en att växa och tro på sig själv, men ändå leda en rätt i livet, motivera till rätt val, tro på sig själv, ha en skön p*nis, vara nyttig och inte slarva med kosten och träningen (inte för mycket iallafall) eftersom kvinnan vill få friska barn från en pappa med friska gener och utan vitaminbrister. 
     
    Håret ska vara tjockt, hygienen ska vara på topp (jag sitter ibland på bussen och har tråkigt och då tänker jag på hur min kille doftar, och jag går igång väldigt mycket på när jag minns den exakta doften, trots att vi är långt ifrån varandra), och han ska som sagt synas och höras, för kvinnor vill inte ha en lustigkurre som håller sig för sig själv i ett mörkt hörn och inte pratar med en enda människa. Det är lite creepy och deprimerande, och kvinnor undviker sånt såklart. Alltså räcker det inte att t.ex. min chef har ett av de vackraste manliga ansiktena jag har sett, jag känner inte av att han är en varm empat, utan han är en lite kall man (!) som med största sannolikhet inte fäster sig efter att man har haft sex (hur många kvinnor har han dumpat må tro?)
     
    Min läggning är män som ser bra ut OCH är empater. Full träff i det ena eller det andra räcker inte alls, nej. Kvinnor känner sexuell attraktion och trygghet till män men hela paketet, annars börjar den missförstådda mystiska kvinnan istället försöka få till ekonomisk attraktion om det finns några brister (vilket nästan alltid är fallet of course)... Du Västsverige78 verkar ha social kompetens, utvecklad känsla (sådant gör killar bra på passionerat sex), du verkar empatisk och du kränker ingen. Du har goda chanser därför på datingmarknaden! Dock vet jag ingenting om ditt utseende, så jag kan inte uttala mig för mycket. Hoppas att du hittar någon. :)"
    Jag hoppas du inte tror att hon på något sätt är representativ för kvinnor.
    Hon har härjat runt här ett bra tag med alla sina förklaringsmodeller för hur man blir lycklig, hur hon köper sig kärlek genom att bjuda på allt, och varje man är Den Rätte, för att i nästa tråd vara utbytt...
    Hon är något av ett unikum.
  • Anonym (S-G)
    nihka skrev 2022-12-09 16:45:13 följande:
    Enligt samma undersökningar anger mellan 75 och 80 procent av dessa män att de lider av autism eller andra psykiska besvär som depressionssjukdom
    Skulle de skaffat barn i det läget även om de haft en partner?
    De autistiska män jag känner skiljer sig en del från varandra, men inga är stjärnor på sociala relationer. Har svårt att tänka mig alla utom en som förälder.
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2022-12-14 00:23:19 följande:

    Det får du fråga Jenny Sonesson som jag citerar.


    Min tolkning är att Jenny menar att feministerna bara är intresserade av jämställdhet när det gynnar kvinnor. Annars är det ointressant.


    Hur fördelar man partners och barn jämställt?
  • Anonym (S-G)
    Anonym (Om) skrev 2023-08-19 11:18:10 följande:
    Och du får tycka något är avtändande så ska man få göra det för något även om du inte uppskattar det. 
    Va?
    Vad ska du få göra mot folk mot deras vilja, eller vad menar du?
Svar på tråden Vad hindrar incels från att få till en träff/dejt?