Inlägg från: Horisonten |Visa alla inlägg
  • Horisonten

    Planera bebis 2024

    Hejsan! Är de okej om man hoppar in här?? 
    Jag är 34 år och har 3 barn sen tidigare. Skilde mig i höstas efter ett destruktivt förhållande med barnens pappa på 11 år. Träffade världens mest underbaraste man min pojkvän. Han är fantastisk och älskar mig och mina barn. inte Varit tillsammans så länge men känns längre. Förlovad sen 1 månad och letar hus. Och nu försöker vi att bli gravida och få ett gemensamt barn Glad

  • Horisonten

    I helgen har jag haft min ägglossning. Fick ökning och starkt positivt äl test i fredags!! Sen på lördag svagare. Var barn lediga i helgen så var perfekt. vet Ju inte hur lång cykel jag har pga spiral innan och tog ut men verkar vara tillbaka så nu bara vänta. Fick myst till 2 gånger på de jag tror är
    äldagen Vilket var dagen efter positivt test samt 2 dagar innan och så men inte blivit nu efteråt pga jag vaknade med förkyld king idag. Hoppas detta räcker. Men nervös över att de inte är tillräckligt?

  • Horisonten
    EJT skrev 2023-07-02 20:05:37 följande:
      Håller tummarna att det tar sig! 

    Jag har också ägglossning nu när som helst och vi har lite svårt att få till sexandet pga semesterplanerna, men vi försöker :)
    Tack snälla ☺️ja vi håller tummarna att vi lyckas båda 2
  • Horisonten
    Alltså jag är så förvirrad?vaknade nu på morgonen med blödning likt början på mensen. Så tror inte att de är någon mellanblödning tyvärr?men konstigt att jag fick positivt test då i fredags och idag detta. Blir besviken och ju st när jag inte riktigt vet vad som är vad pga kroppen och spiralen så kanske var bra och få en riktigt mens. Jag vet inte?
  • Horisonten

    Tror de kan varit mellanblödning då jag inte blöder nu. Aldrig kom på bindan utan oranget på pappret bara lite. Men bara vänta och se. Blir som de blir. Tog ju ut spiralen för bara 2 veckor sen så. 

  • Horisonten
    EJT skrev 2023-07-04 20:12:58 följande:

    Hur ser det ut för er andra som försöker? Hur länge har ni försökt och när är bästa ÄL? 

    Jag tror jag hade ägglossning idag, haft en del molvärk som jag ofta har dagen för ägglossning. Vi får se imorgon vad tempen säger. Vi lyckades få till sex varannan dag nu under den fertila perioden och senast imorse, sen får vi väl se, det verkar svårt att ta sig ändå just nu.


    Vi har inte alls försökt lÅnge. Inne på första försöket. Tog ut min mini spiral den 20 juni. Blödde sen i 4 dagar. Inte jättemycket men ändå. Fick vad jag tror positivt ägglossnings test den 30 juni så misstänker att jag hade ägglossning på lördagen den 1/7. Sen hade jag ju en lite liten blödning den 3 juli så misstänker att de var en mellan blödning. Men ingenting sen dess. har beställt hem test så skall börja testa på måndag!! Läskigt men spännande. Vet ju inte när bim är. Men räknar att de är 15 juli för är 14 dagar efter äl. Men får se. 


    vi lyckades ha sex 5 gånger innan äl typ varannan dag och på äl dagen hade vi 2 gånger. Sen inte haft efter pga olika omständigheter Förens först igår. Så bara vänta se och hoppas. Annars nya tag. 


    Hur var de för er andra är de första barnet eller är de nr 2,3 osv?

  • Horisonten
    EJT skrev 2023-07-07 07:26:53 följande:
    Spännande! Coolt om det skulle ta sig redan på första försöket efter utsatt preventivmedel. Håller tummarna för er iaf 😊 

    För oss är det 2:a barnet. Jag är tveksam till om jag får någon ägglossning denna cykel, är inne på cykeldag 30 och ingen temphöjning ännu 😔

    Tack snälla ☺️ med mina andra 3 barn så har de gått på första och andra försöket. Men dp har jag haft en mens eller 2 utan premetivtmedel eller vi försökt. Men annan pappa då också. 


    åh jag förstår. Jag har inte provat med temp men tog äl test som var starkt positivt den 30/6 men svagare 1/7 så utgår ifrån äl dagen är 1/7. 


    Kunde ju inte låta bli utan att ta ett test idag. Alldeles alldeles för tidigt jag vet. 6 dagar efter äl och inte morgon urin och 9 dagar innan beräknad mens men mått illa hela dagen. Men stod inte gravid. Så ja får la se. Tog ändå sådan test man kan ta 6 dagar innan men för tidig kanske. Kan man känna symptom redan?

  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-08 07:57:04 följande:

    Jag verkar äntligen ha haft äl, är typ i chock!


    Hurra glad jag blir för din skull ☺️
  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-08 09:20:16 följande:
    Tack !! Senaste cyklerna va en 90 dagar jag fick starta med provera och senaste va 71 dagar utan äl så är så glad att jag fick på cd 19!! Använder en olja med munkpeppar och wild jam!
    De förstår jag så fantastiskt ☺️
  • Horisonten

    När hade ni senast ?vågat? och börja testa om ni fick positivt äl test 30/6 så förmodligen äl 1/7. Vet inte när him är eftersom jag tog ut spiralen 20/6. Hur hade ni tänkt och gjort? För räknar detta test som positivt som jag tog 30/6. Mår små illa eller typ som en klump i halsen som inte försvinner. Men kan man ha symptom redan? hjälp mig tänka. Hjärnan går på högvarv!! 


Svar på tråden Planera bebis 2024