• Svw

    Planera bebis 2024

    Hej! 
    Hittade ingen tråd om det här så tänkte att jag startar en om någon annan vill skriva av sig också. Första bebis som syskon! 


    Vi har en bebis hemma nu som är född i januari och vi planerar att börja med syskonförsök så att eventuell bebis kommer 2024. Och guuud vad jag längtar! Hade velat börja snart egentligen men har inte fått tillbaka min mens ännu eftersom vi ammar en del. Dagdrömmer om namn, flicka eller pojke, vilken månad som skulle vara ?bäst? etc. Vi ska börja försöka i april/maj beroende på hur ägglossning är (bebis kom 14 dagar för tidigt och känns ju ändå lite snöpligt med en nyårsbebis 2023 haha). Är vi fler? 

  • Svar på tråden Planera bebis 2024
  • Rooiboste
    Horisonten skrev 2023-07-07 14:50:02 följande:

    Tack snälla ☺️ med mina andra 3 barn så har de gått på första och andra försöket. Men dp har jag haft en mens eller 2 utan premetivtmedel eller vi försökt. Men annan pappa då också. 


    åh jag förstår. Jag har inte provat med temp men tog äl test som var starkt positivt den 30/6 men svagare 1/7 så utgår ifrån äl dagen är 1/7. 


    Kunde ju inte låta bli utan att ta ett test idag. Alldeles alldeles för tidigt jag vet. 6 dagar efter äl och inte morgon urin och 9 dagar innan beräknad mens men mått illa hela dagen. Men stod inte gravid. Så ja får la se. Tog ändå sådan test man kan ta 6 dagar innan men för tidig kanske. Kan man känna symptom redan?


    Gällande att känna symtom så undrar jag samma. Nu är jag på äl+11 men har haft mycket symtom redan för några dagar sedan. 
  • Rooiboste
    Horisonten skrev 2023-07-08 19:05:48 följande:

    När hade ni senast ?vågat? och börja testa om ni fick positivt äl test 30/6 så förmodligen äl 1/7. Vet inte när him är eftersom jag tog ut spiralen 20/6. Hur hade ni tänkt och gjort? För räknar detta test som positivt som jag tog 30/6. Mår små illa eller typ som en klump i halsen som inte försvinner. Men kan man ha symptom redan? hjälp mig tänka. Hjärnan går på högvarv!! 


     


    Jag hade nog avvaktat lite till. Min äl var den 28 eller 29/6 och jag tänker testa på tis. Mår också svagt illa. Så jag tror absolut att man kan ha symtom redan. I går var jag helt utslagen av trötthet och illamående. Så det är nog väldigt individuellt när man får symtom.
  • Horisonten

    Jag kunde inte hålla mig så klart, så tog ett testa tidigt test. Jag hoppas ju att jag bara testade för tidigt för helt blankt?😔men är äl+ 9 idag bara om jag utgår från äl 1/7 dagen efter positivt äl test. Och enligt appen räknar den på att bim är på söndag. Så bim-6 och äl+9 är nog för tidigt. Men får väl se i veckan hur de fortsätter. Kanske bara mår illa mm av inbillning?😢

  • Sanlin90

    Ser på dom redigerade men inte det oredigerade tyvärr :( håller tummarna!

    jag har slutat blöda, superkonstigt.

Svar på tråden Planera bebis 2024