Inlägg från: Horisonten |Visa alla inlägg
  • Horisonten

    Planera bebis 2024

    Åh jag lider med er som kämpar med ägglossningen. Jag fick ju positivt äl test så hoppas att jag kan lita på det och jag har haft äl. Så imorgon skall jag börja testa ifrån. Jag kan inte hålla mig mer och eftersom Jag heller inte vet när min bim är eftersom jag tog ut Spiralen nyligen. Så nervös!! Haft en känsla att de är en bebis och drömt om bebis men nu är jag så rädd och osäker och nervös. 


    hur går de för er andra?

  • Horisonten

    Jag kunde inte hålla mig så klart, så tog ett testa tidigt test. Jag hoppas ju att jag bara testade för tidigt för helt blankt?😔men är äl+ 9 idag bara om jag utgår från äl 1/7 dagen efter positivt äl test. Och enligt appen räknar den på att bim är på söndag. Så bim-6 och äl+9 är nog för tidigt. Men får väl se i veckan hur de fortsätter. Kanske bara mår illa mm av inbillning?😢

  • Horisonten

    Tack fina ni❤️känner mig så sjukt dum bara då jag verkligen trodde de var för jag kände symptom men är väl inbillning eller mensen då. Enligt appen som räknar 26 skall mensen komma söndag. Är ju troligtvis på ÄL+10 idag  så borde ju visat något väl. Så bara och ge upp hoppet denna månanden. Och är ju första så. 

  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-11 09:26:24 följande:

    Det är inte försent än på äl+10 ägget kan fästa så sent som äl+12 och innan det fäster kan man inte få plus!


    Så du tycker inte jag skall ge upp hoppet än??
  • Horisonten
    Sparks729 skrev 2023-07-11 10:42:15 följande:
    Tycker inte heller du ska ge upp hoppet! Många dagar kvar till söndag och du kan få ett positivt test ❤️❤️
    Åh tack snälla fina du❤️
Svar på tråden Planera bebis 2024