Inlägg från: Horisonten |Visa alla inlägg
  • Horisonten

    Planera bebis 2024

    Sanlin90 skrev 2023-07-14 08:14:18 följande:
    Jobbigt för dig Horisonten!

    min temp gick upp igen idag, jag vill bara ha mens eller ett tydligt plus!! Fick något vagt idag vet inte om det syns här för det gick knappt få på bild!

    Ja men de är så frustrerande!! Och jag vill också bara ha min mens så jag kan börja!! Skall testa och ta temp också bara för och se nästa gång. Men aldrig gjort de. Tar man samma tid Varje dag eller hur gör man?? Min fästman tyckte vi skulle ta ett test imorgon igen. Då mensen kanske inte kommer förens senare,att de kan vara tidigt än om den kommer början av nästa vecka liksom. 


    Jag tycker ändå jag kan de antydan till något svagt svagt på bilderna. 

  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-14 09:52:51 följande:

    Du behöver en termometer med två decimaler, finns en från babyplan på billigatester.se sen kan du ladda ner fertility friend den är gratis så lägger du ib tempen där, du ska ta tempen direkt när du vaknar varje morgon och helst sovit sammanhängande 4h innan du får inte gånupp eller sätta dig innan eller ens prata utan direkt under tungan eller vaginalt


    Okej skall kolla upp detta. Tack för tipset ☺️
  • Horisonten

    Jag är störd i know. Men detta att jag inte ha koll på min mens cykel och symptom och lida av generaliserad ångest syndrom är ingen bra kombo. Tog ägglossningstest igen. Dum i huvudet jag vet. Men varför är de starkare idag än i onsdags? Kan de vara för mensen närmar sig? 




    Översta är ifrån i onsdags och undre idag. Min fästman säger test imorgon med gravtest ige. Kan de fortfarande vara en graviditet? 

  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-14 12:35:42 följande:

    Horisonten dom kan variera i styrka jnder hela cykeln så det betyder ingenting ungifär tyvärr!

    sparks- åh så spännande! Lycka till!


    Okej inte använt de så mycket innan. Men var blanka helt innan äl. På dagen innan positivt äl test så såg testen typ ut som idag på morgonen men får se. Skall ta ett grav test imorgon. Hoppas att fästmannen är min tur amulett så de visar när han är med ☺️fattar inte varför jag mår såhär annars. Mer och mer illamående. Isåfall har kroppen lyckats spela mig ett rejält jäkla sprat. 


    Välkommen i tråden sparks☺️

  • Horisonten

    jag är 34 år, bor i västra Götaland. Har 3 barn sen tidigare med mitt ex, en flicka 10 år, en pojk 7 år och en pojk 5 år  Men nu försöker jag och min sambo få ett gemensamt barn. Han har inga barn sen innan. Tog ut min spiral för typ en månad sen. Så är vårt första försök men vi vet inte alls hur min kropp eller cykel är. Jag äter folsyra men även blutsaft tablett.Dricker inte heller någon alkohol och dragit ner på koffein och dricker mest koffeinfritt. Håller även på att trappa ner och sluta med en medicin jag äter. 


    Tog ett tidigt Clear blue digitalt test idag men stod inte gravid. Jag trodde ändå de skulle visa idag?mår ju så pass illa. Varför gör jag de?? Hjälper inte att jag drömde att testet skulle visa positivt heller. Så väntar in mensen men verkar hålla sig borta bara för att nu. Ena appen säger den skall komma imorgon och andra på onsdag. Men jag har ju ingen aning. Men fick ju positivt äl test för 15 dagar sen så tycker mensen borde vara på ingång nu då när de inte blev något. 

  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-15 09:21:06 följande:
    Horisonten tyvärr indikerar ju ett äl test bara att kroppen försöker ägglossa det är inte säkert att den faktist gör det, enda sättet att veta säkert att ägglossning varit är ultraljud eller temp så det kan ju vara så att din kropp inte återställt sig efter spiralen (vanligt att det kan ta ett bra tag) och du inte hade ägglossning eller inte hade den när du trodde den skulle komma.
    Ja men precis kan vara så. Just nu vill jag bara att mensen kan komma och vi får mer koll och kan försöka mer på riktigt. Även om vi försökte denna gången så känns de som mer prov försök när vi inte alls vet hur kroppen är just nu. Skall vara så lite hormon i min spiral så kroppen brukar hamna tillbaka igen med mensen efter 1-2 månader stod de när jag läst om den så hoppas de inte dröjer för länge innan den är tillbaka och i fas
  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-15 17:12:38 följande:

    Håller tummarna!
    jag tror min mens är på g, jag har ont och det kom lite rosa på pappret


    Tack! Hoppas den kommer ordentligt och ni kan börja om igen. Jag har haft lite molande värk och stickningar i brösten men annars inget på att mensen skall komma så är frustrerad. 
  • Horisonten

    Nu verkar mensen vara på gång. en hel del mensvärk och en liten lätt blödning än så länge. Men känns faktiskt väldigt skönt att den kommer nu. Så vi kan få ordningsbot kroppen och helt börja försöka på riktigt efter spiralen för känns inte som kroppen var helt i balans. Så en lättnad faktiskt och få mer koll. Och tacksam för att den kommer tillbaka så snabbt igen på banan efter spiralen, inte alla som får. Så just nu tacksam och glad i att försöka se de positiva i de hela även om jag såklart hade önskat och hoppats på annat. 

  • Horisonten
    Sparks729 skrev 2023-07-16 10:17:57 följande:

    Tar ju lite tid för kroppen att komma tillbaka i balans så man sen kan börja få lite koll på sin kropp, och när man har koll på sin kropp så blir det ju mycket lättare :D och då är man ett steg närmare en liten själ! <3 


    Är själv inne på cd 12 idag, fick inte positivt på ägglossningstestet här nu på  morgonen, men börjar från och med idag att ta två tester, morgon/förmiddag och så eftermiddag/kväll. Känns som ägglossningen borde komma snart :) Vill och önskar så gärna att få gå igenom en graviditet till och utöka familjen med en 3e liten sötnos. 


    Ja men precis så känns som de kommer bli bättre och lättare. Så hoppas verkligen. 


    jag förstår önskar dig så lycka till☺️

  • Horisonten
    Sparks729 skrev 2023-07-16 10:22:45 följande:

    Om ni blir gravida..... Kommer ni ta nip-test? Kommer ni ta reda på om det blir en pojke eller flicka? <3


    Jag och sambon har pratat om det, vi har ju 2 pojkar redan och jag hade tyckt det varit superkul om det blivit en pojk till (min egna lilla Jönssonligan liksom), men också om man kunde få en liten flicka.


    Vi har iallafall bestämt oss för att INTE ta reda på vad det blir för något, om vi nu lyckas. Tog reda på könet med bägge pojkarna genom Nip-test, men om man blir gravid en tredje gång så kommer det bli vår sista, och då hade det varit roligt att få känna på hur det skulle vara att få det som en överraskning vid förlossningen. 


    Någon som inte tagit reda på könet? Och hur var det i så fall? 


     


    Jag tror inte jag kommer och göra det. jag har inte gjort nio-test mina andra så lär inte göra nu heller. Och jag och sambo har bestämt att inte ta reda på de för spelar ingen roll. Jag har ju en tös och 2 pojkar sen innan. Jag har inte tagit reda på kön mina 3 andra heller och den spänningen på förlossningen sen är så härlig ☺️ jag älskade att folk gissade och spänningen och överraskningen och chocken ☺️
Svar på tråden Planera bebis 2024