• Loulou92

    BIM December 2022

    För oss som har BIM december 2022!

    Loulou92 4/12 - 2 försöket efter missfall

  • Svar på tråden BIM December 2022
  • Loulou92

    Välkommen Foodie :)
    Jag ändrar min Bim till 2/12.
    Baby Dust över december! 


    2/12 Loulou92 - 2 försöket efter missfall
    8/12 Foodie

  • Loulou92

    @babyshark
    jag bör ha ÄL inom de närmsta två dagarna. Har myst söndag och igår och fortsätter en gång om dagen tills tempen höjs :)

  • Loulou92

    Jag är på äl + 5 idag. Igår dippade min temp? Så vi myste till det igen om ifall. Sen åkte jag iväg med jobbet och sov över tills idag så har inte tempat idag. Mycket underligt dock..

    Under dagen igår fick jag som sendragningar på vänster sida. Om jag skrattade tex så gjorde det ont som fan. Förra gången jag var gravid fick jag exakt samma 6 dagar efter ÄL. Men det kan ju lika gärna vara att båda gånger kanske jag bara behövde sätta mig på toaletten. 


    En fråga till er som tempar: Har ni olika temp varje cykel? Förra cykeln låg min dipp på 36,2 och höjdes sen till 36,4 för att sen ligga på 36,8 tills den dippade innan mensen.

    Nu var min dipp på 36,0 för att sen går upp till 36,3 och sen 36,5. Och sen dippen igår ner till 36,3.

  • Loulou92

    Ja! Hade du bara i ena sidan?
    Jag förstår inte vad det isåfall kan vara OM det skulle bero på graviditet? Jag menar livmodern sitter ju inte bara på ena sidan. Kändes mer som äggstocken?

    Jag minns det så väl från förra gången för jag fyllde 30, hade fest, och fick sätta mig ner flera gånger under dagen och andas typ. Trodde jag hade en fis på tvären 🤣 6 dagar senare plussade jag. Och fick 2-3 veckor på indikatorn. Vilket inte borde ha stämt nu när jag tänker efter 🤔 
    Det tog inte många dagar efter sendragningen som jag började svettas på natten och känna i brösten. Så vi får väl se vad som händer närmsta dagarna ☺️

    Jag vill nog vänta en vecka iallafall. Har BM 2 december. 

Svar på tråden BIM December 2022