Inlägg från: Anonym (Dumpad?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dumpad?)

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Haha det första som slår mig är att TS måste ha blivit dumpad av en singelmorsa och nu vill ta hämnd. Det är precis så här alla killar beter sig när de inte får den kvinna de vill ha. Det påminner mig starkt om när jag var på krogen som 25-åring och en kille raggade på mig i timmar. När jag till slut sa ett ordentligt NEJ blev han sur och sa att han ändå tyckte att det var skitfult och äckligt med tjejer som har tatueringar:D

  • Anonym (Dumpad?)
    Anonym (Kalle) skrev 2022-11-04 05:17:30 följande:
    Nu är jag inte ts men jag håller med honom fullt ut.

    Så kastar tillbaka bollen och säger, håll dig undan mig. Har inget intresse att dejta morsor med gnälliga ungar som ska tas hänsynt till i tid och otid.

    Och nog kan man vara man alltid, utan att rodda andra ungar. Du kallar alltså alla män som dissa dig pga dina avkommor för ytliga småpojkar? Är det så besvärligt att bli dissad? Blir du verkligen så kränkt?
    Fast det är väl ganska stor skillnad på att välja bort folk för förhållande och på att anse att de är ?lägre i rang??
    Om jag skulle ta en sväng på ICA är det bara någon enstaka av alla män jag möter som jag skulle kunna tänka mig att dejta, men jag känner inget behov av att rada upp alla de andra männens tillkortakommanden och skriva ett inlägg om det på Familjeliv. ?Vet alla ni män med mustasch att ni är lägst i rang!?? (Inget jag tycker, men som ett exempel) Att man gör så tyder ju bara på något slag mindervärdeskomplex.
Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?