Inlägg från: Anonym (Singelpappa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Singelpappa)

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Jag som singelpappa ratar ju kvinnor utan barn. Jag vill ju träffa någon som förstår hur det är att vara förälder. 
    Jag har haft ett flerårigt förhållande med en kvinna utan egna barn och det blev en hel del konflikter. Konflikter som jag aldrig upplevt med singelmammor. 

  • Anonym (Singelpappa)
    StudierKemi skrev 2022-11-11 07:57:04 följande:
    Det stämmer på riktigt inte, du har ett sånt skruvat felaktigt tänk. När det kommer till dejting så frågar man sig som man om kvinnan är kapabel att väcka attraktion eller inte, och om hon är bra på att vara sams och vänskaplig, och gnäller inte.

    Kvinnor som inte har barn men kämpar med 15 kg övervikt, gnäller om allt och inget och vill inte ha sex så ofta, och försöker lura mannen på pengar, går fetbort hos män. Finns många bra, stabila, självständiga singelmammor som man självklart föredrar! 

    Helt offtopic:


    Hej Studier! Bor du ihop med din indiska man nu som du väntat så länge på? Bara av ren nyfikenhet då du skrev om det i en tråd för länge sen.  


     

  • Anonym (Singelpappa)
    StudierKemi skrev 2022-11-11 10:03:18 följande:
    Nej, jag fann inte honom indiern attraktiv. Jag har väldigt svårt för att finna män attraktiva. Jag trodde jag skulle kunna ha honom ändå, för att han hade en fantastisk personlighet. Han sa saker som "Du är den enda som jag vill ha. Jag vill bli din försörjare. Jag menar allvar, du kan få alla mina pengar. Du är så vacker och gör mig lycklig". Och eftersom folk på FL och alla människor överallt säger att man ska titta på personligheten så gjorde jag det, och jag trodde att jag älskade indiern (jag hade för lite livserfarenhet då). Men en dag vaknade jag och insåg att jag inte kan göra detta mot mig själv, och välja en man som inte har ett tillräckligt bra utseende men som bara har en bra personlighet... Jag behövde bryta innan jag ens träffat indiern, och släkten blev ledsna över detta, och fortsatte att tala om för mig att man tittar på personligheten. Men jag är för sexuell av mig, och jag behövde mer utav livet än så. Därför bröt jag. Han indiern behöver köpa en sexdocka. Det är allt.
    Ja, jag förstår allt det där. Jag är likadan. Attraktion och personlighet måste stämma. 
    Jag har varit med kvinnor där bara det ena stämmer och det räcker inte för mig. Man känner sig kräsen ibland men den känslan får man slå bort. 
    Det bästa är att du gjorde vad du ville och valde bort något som inte kändes bra. 
  • Anonym (Singelpappa)
    StudierKemi skrev 2022-11-11 09:54:36 följande:

     


    Jag är 30 år och jag väger som en 13 åring typ (jag är en kort kvinna på 162 cm), men jag tar hand om mig och jag är därför av den anledningen attraktiv. Det finns inget attraktivt med att bara sitta stilla på arslet och ruttna och inte vårda sin kropp, och man blir inte automatiskt en loser som lever på chips, bara för att man fött barn. Tvärtom, de som har barn äter nyttigare säger forskning för att de har ungar som måste äta nyttigt också. Det är jättetråkigt för mig att höra att "om man är en mamma är man mullig och oattraktiv", det är verkligen osanningar. Titta på våg-bilden! Här är en som kämpar, tänker, planerar bra och är smal (trots att hon är mamma).


    Finns det någon här inne som inte fött barn som har BMI 18.5 eller så? Eller är det bara jag härinne som har det, trots att jag redan fött barn? Skriv gärna och uttryck dig om så är fallet. Ingenting kommer gratis här i livet. Jag är självständig, en fighter, jag har ambitioner och livserfarenhet, och många singelkvinnor har inte den kunskapen och ambitionen som jag. Det ligger i personligheten, inte i detta om man är en mamma eller barnlös kvinna.


    Ja, jag har en syster som efter tre barn ser fantastisk ut. Men hon har ett brinnande intresse för träning och har väl egentligen aldrig tryckt i sig chips eller godis.
    Många tycker nog att hon överdriver sin träning men som samhället ser ut idag med stillasittande jobb och ofta fel kost så skulle fler behöva träna lika hårt.   
Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?