Inlägg från: Anonym (Kim) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kim)

    Min man beter sig klumpigt

    Du är bekräftelsekåt. Vad än han svarar är det fel svar så ge fan i att fråga. Du är usel i sängen men finns där för honom som ett litet sällskap och hushållerska. 

  • Anonym (Kim)

    Jo du ÄR bekräftelsekåt när du frågar som du gör. Du kan aldrig jämföra dig med hans ex. Du förlorar alltid. Dvs du kan inte jämföra dig någonsin. Du är du och har ingen aning om hur de andra kvinnorna varit. Det är dömt att misslyckas. Fundera på varför det är så viktigt för dig att han säger att du är bäst. Det blir ju indirekt en jämförelse. Det han ska säga och du lyssna på är att han gillar att ha sex med dig. Det krävs faktiskt två och bra kommunikation. Ibland säger handling mer än ord. 

  • Anonym (Kim)

    Du gör ju samma fel igen. Du jämför dig med hans tidigare kvinnor. Sluta med det. Du har inte en aning och skapar bara en idealiserad bild av kvinnorna. Finns ingen relevans eller fakta bakom det. Bara en massa antaganden som är omöjliga för dig att å upp till. Lägg av med det där. 
    Er relation är bara er och kan o h ska inte jämföras med tidigare eller andra personers. Ni är två om det och ska satsa lika mycket båda två. Det är givande och tagande. Ni är båda ansvariga för er relation. Sluta och fokusera bara på sex. Det öron te himlastormande varje gång. Närheten är minst lika viktig. Se helheten och inte bara små fragment som typ är jag skön. Jävla dravel i det stora hela. 

Svar på tråden Min man beter sig klumpigt