Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Sexdejting

    Det här är en stor bransch - finns trådar om du söker där folk sitter och jobbar hemifrån med att sexchatta under falska profiler. Den "kvinna" du pratat med är sannolikt 5-10 olika personer som får någon krona för varje meddelande de skickar till dig.

    Personligen tycker jag det är fult rent moraliskt men lite får man ju också tänka till själv. Du borde ha fattat att det var ett bedrägeri, varför skulle du behöva lägga ut månadslöner på att chatta med någon som är seriös och vill dejta? 

  • Anonym (M)
    Anonym (Besserwisser) skrev 2022-11-27 14:04:13 följande:
    Men du fattar väl att de som chattar med dig får en del av pengarna, och ser det som ett jobb. De kan ha massor av konversationer igång samtidigt, och naturligtvis vill de inte starta ett förhållande med någon av "kunderna", som de inte ens har träffat. Det enda de bryr sig om är att hålla igång konversationen, för att maximera sin inkomst.
    Framförallt vore det inte ens möjligt då det är ett flertal olika personer bakom profilen och dessutom rätt ofta män som jobbar med detta chattande. Finns som sagt att läsa trådar om det hela om man googlar, då får man veta att de loggar all möjlig info om kunden så att inte kunden ska märka att denne pratar med olika personer. 
Svar på tråden Sexdejting