Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Besviken på regeringen

    Tecum skrev 2023-02-05 13:09:53 följande:
    Ja det vore i linje med SD:s syn på yttrandefrihet, den som tycker "rätt" ska hyllas, övriga ska tystas...
    Absolut! SD-rasselogik. Bränna koranen = OK. Bränna svenska flaggan = inte OK. Vad hände med "bara tyg" där?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2023-01-28 05:20:13 följande:
    EU-valet.

    Valet med 55% valdeltagande senaste gången och där Sverige röstat in Junilistan, Piratpartiet och Fi och givit MP tvåsiffrigt.

    Ett ploj-val som få tar på allvar.

    Jag tror inte det kommer att säga någonting om något riktigt viktigt, ärligt talat.
    Du får väl höra med ditt SD om ni inte kan ta bort EU-valet, eller inrätta ett "inre kabinett" åt Åkesson som han kan styra resten av Europa från.

    Så man kan ta det hela på allvar
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2023-02-20 18:05:59 följande:

    Fint regeringsunderlag som den där Kristerssons har. Jimmie Åkesson lovade inför valet 2022 att det inte fanns kvar några nazister kvar  men även detta visar sig vara en bluff.

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt
    www.dn.se/sverige/tolv-sverigedemokrater-utesluts-fran-sd-i-klippan/


    Undrar när kommentarerna kommer om att den här kommunen är infiltrerad av gängkriminella nazister genom SD. 12 stycken. Ett jämnt dussin.

    Fast kan man infiltrera sig själv?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    nattuw skrev 2023-02-21 18:23:49 följande:
    Så SD utesluter tvivelaktiga personer medan S håller tvivelaktiga personer om ryggen. Och det som upprör dig mest är uteslutningarna.
    Lustigkurre där! Så klart handlar det om att kommunens styre är infiltrerat av nazister. Tyvärr för Åkesson så uppdagades det så man blev tvungen att köra med lite spel för galleriet.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2023-02-22 06:49:52 följande:
    Såvida hon inte blir Socialdemokratisk minister. Då är det inget problem med en bakgrund inom Vit Makt-rörelsen.

     



    Du verkar gilla bilder på 15-åringar som sträcker upp armen. Har du någon som helst annat "bevis" för att hon hade något som helst att göra med vitmakt-rörelsen? Känner du att hon hamnade fel i S och skulle varit ett naturligt tillskott i ditt SD?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-03-07 10:26:37 följande:
    Man ska se det som läget är, vi har lågkonjunktur, sky hög inflation, enorma räntehöjningar, höga matpriser, köer till sjukvård, rekord i kriminalitet.
    Man ska se det som läget är. Det är SDs fel att vi har lågkonjunktur, skyhög inflation, enorma räntehöjningar, höga matpriser, köer till sjukvård och rekordhög kriminalitet med KD-gubbar som tafsar upp sina kvinnliga partikollegor. Marionettregeringens ledare Åkesson gör absolut INGET utan sitter där i sitt "inre kabinett" och pillar sig i naveln och luktar på sina blåsippor.

    Han kunde ju lätta på arslet nån gång och gå ut och bura in nån gängkriminell och sänka priset på smör, chips och bostadslån. Sen kunde ha gå en nätkurs hos Reinfeldt och Borg som klarade av att lotsa Sverige tryggt igenom tiden för den djupaste lågkonjunkturen i världen sedan den stora depressionen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Tecum skrev 2023-03-15 16:35:05 följande:
    Ja ett bra exempel på makt utan ansvar. Men regeringen gör inte mycket heller.

    Fattar inte att partisekreteraren gav sig på Skyttedal, han måste varit jävligt full. Det måste väl finnas vettiga och normala brudar även i KD, Skyttedal vill man ha på armlängds avstånd - minst...
    Regeringen är bakbunden av Åkesson i hans "inre kabinett" där inget sker utan hans godkännande och där gör Åkesson inget, inget och sedan mer inget.

    Det ligger starkt i Åkessons intresse att regeringen inte uträttar något att tala om. Åkesson lägger in sitt veto för att stoppa något symboliskt med jämna mellanrum som att V och MP inte är med i NATO-förhandlingarna. Kanske eventuellt att Åkesson tillåter något aktivt beslut mest mot slutet av mandatperioden.

    Åkesson sitter där i sitt "inre kabinett" främst i egenskap av bromskloss samt att placera ut sina bruna på samhällsbärande poster. Annars bidar sin tid, pillar sig i naveln, luktar på sina blåsippor och väntar på nästa val då hans mål är att bli statsminister. 

    Varför försöker du spela ner partisekreterarens agerande med att han måste ha varit full och att Skyttedal inte förtjänade hans "uppvaktning"? 
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Mentat skrev 2023-03-18 05:30:48 följande:
    Nåja, dieseln är drygt 2 kronor billigare och det är den som påverkar kostnaden för alla transporter i samhället.
    De flesta tåg drivs av el.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2023-03-18 08:47:36 följande:

    Det är skrämmande att regeringen i praktikens styrs av dessa foliehattar.


    Vad mer kan man förvänta sig av järnrörsAlmgvist vars ord och handlingar styrs av kunskaps- och tankefragment?  I somligas händer blir utbildning ett farligt vapen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Tecum skrev 2023-03-18 11:27:44 följande:
    Alldeles riktigt, en utmärkt analys. Samtidigt som hans stöd garanterar regeringens fortbestånd bedriver han oppositionspolitik. Om regeringen inför något SD-krav tar han åt sig äran, när de klantar sig (vilket är ständigt förekommande) sitter han lugn i båten och inväntar högre opinionssiffror i takt med att besvikelsen över regeringen växer.

    Jag formulerade mig lite otydligt om Saragate. Udden var riktad mot partisekreteraren, jag blir så trött på dessa män som dels inte tål sprit (då de får ständiga minnesluckor),  dels inte kan låta bli att tafsa på kvinnor. Om någon fått intrycket att jag förminskar kvinnor som blir utsatta för ovälkomna närmanden ber jag om ursäkt! Och ingen förtjänar "uppvaktning" av fulla män.

    Men en sak ska du ha klart för dig, Skyttedal är ingen oskyldig ros som inte vågar säga till när någon beter sig illa mot henne. Varför väntar hon åtta år innan anmälan och den kommer först när hon blir förbannade på partisekreteraren? Dessutom handlade han på order av Ebba Busch när han stoppar Sara att tala om legalisering av cannabis. Dessutom är brottet preskriberat vilket gör att han inte har någon chans att bli frikänd i en rättegång. Han är dömd på livstid. Snyggt jobbat...

    Många tycker att Ebba Busch har en hård och vass framtoning, men hon är rena söndagsskolefröken jämfört med Skyttedal. Jag känner till en del om henne och jag såg också henne i en dokumentär om de svenska EU-parlamentarikerna. Det var ingen trevlig bild kan jag säga... 
    Spelar ingen roll. Hon kan vara världens satkärring, men när en person talar om sexuella övergrepp tar man det på allvar. Alltid. Man dömer ingen på förhand varken det förmodade offret eller den förmodade gärningspersonen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Besviken på regeringen