Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Besviken på regeringen

    Flash Gordon skrev 2022-12-16 15:50:04 följande:

    Är du på riktigt nyfiken på hur ett sådant drev organiseras så är det här en startpunkt att sedan googla vidare från

    Socialdemokratiska organisationen "Skiftet" - alltså inte i partiets namn - köper annonser på Facebook och Instagram för att misskreditera Ebba Busch och regeringen. De körde den under tre dagar.

    Exponeringen blev 5000-6000 personer för just den exakta annonsen.


    Orkestrerat drev.
    Tecum skrev 2022-12-16 18:21:10 följande:
    Alltså precis som SD gjorde mot Annie Lööf, man planlade drevet men det skedde inte i partiets namn utan man skickade fram betalda lakejer på nätet. 
    Era inlägg får mig osökt att tänka på ordspråket att kasta sten i glashus.

    www.etc.se/inrikes/det-haer-aer-naeringslivets-hemliga-kampanj-hetsar-mot-mp-och-regeringen







    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Det är upprörande att SD och regeringen kommer undan med sina lögner till vallöften. Elprisstödet blev extremt mycket mindre än vad Jimmie, Uffe, Ebba och Johan utlovade och människor norr om Dalälven får inte ett öre i kompensation trots priser på flera kronor per kWh.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2022-12-23 13:09:23 följande:
    Från klarhet till klarhet ...

    www.regeringen.se/4b0545/contentassets/8a1a6d24c0f546dfaea8e2fe245741c3/uppdrag-att-avbryta-planeringen-av-nya-stambanor-for-hoghastighetstag-snarast-avsluta-projektet-hassleholmlund-samt-pausa-projektet-goteborgboras

    LÄNK

    Regeringen uppdrar åt Trafikverket att från och med denna dag avbryta planeringen för de s.k. centrala systemdelarna av de nya stambanorna, mellan Linköping och Borås respektive Hässleholm via Jönköping.

    Regeringen uppdrar vidare åt Trafikverket att från och med denna dag snarast avsluta det nu pågående arbetet i projektet Hässleholm-Lund, del av nya stambanor.

    Regeringen uppdrar dessutom åt Trafikverket att under perioden från och med denna dag till och med den 30 september 2023 pausa det nu pågående arbetet i projektet Göteborg-Borås, del av nya stambanor, i avvaktan på regeringens beslut om fortsatt planering för sträckan. Undantagna från pausningen är arbeten som enligt avtal ska avslutas senast under september 2023. Dessa arbeten får slutföras som planerat, men inte förlängas.

    Det högst rimliga och önskade beslutet att stoppa utbyggnaden av "höghastighetståg" har nu realiserats. 

    .
    Runt 300 miljarder har projektets beräknats till i ett inledande skede. Dessa pengar kan nu spenderas på ett klokare sätt.
    Detta var en del i den moderatledda regeringens Sverigebygge och alla miljoner som hitintills har satsat på projektet har varit helt i onödan. 

    Ytterligare ett exempel på att Moderaterna är Sveriges mest oansvariga parti
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Kristerssons regering är en total katastrof. 




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2022-12-25 12:38:37 följande:
    Skänk en tanke till de företagare som riskerar konkurs på grund av tidigare regeringars tillkortakommanden. Tillkortakommanden som nu med lite ledtid slår igenom med full kraft.

    Förhoppningsvis kan den nya regeringen minska de skador de tidigare regeringarna har åsamkat landet. Men det kommer att ta tid och risken finns att den rödbruna röran tillfogat landet irreparabla skador.
    Detta handlar inte om tidigare regeringar. Det är Ulf Kristersson och hans kompisar i SD, KD och L som sitter vid makten nu och som lovade Sveriges elkonsumenter och företag elkompensation före jul..

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Besviken på regeringen