Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Besviken på regeringen

    Ulf Kristerssons statssekreterare PM Nilsson har ertappats med att tjuvfiska den akut utrotningshotade ålen. Via äldre inlägg på Facebook framkommer att han har tjuvfiskat ål frekvent sedan ålen sedan ålen belades med fiskeförbud år 2007. När PM Nilsson ertappades så ljög han för polisen.

    Lag och ordning är en profilfråga för Moderaterna och landets statsminister kan självklart inte ha en statssekreterare som ljugit för polisen.
    Det är pinsamt att Ulf Kristersson ännu inte insett detta.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Hanif Bali säger som det är. Det riktigt allvarliga är emellertid Ulf Kristerssons statssekreterare ljugit för den svenska polisen. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-01-20 06:54:11 följande:

    Du vet att personen är socialist om denne upprörs mer av tjuvfiske än av skjutningar, bombdåd och förnedringsrån.


    Det folk till vänster är upprörda över är att en av statsministerns närmaste män har ljugit för svenska myndigheter och ljugit för den svenska polisen. Det är uppseendeväckande att sympatisörer till den SD-styrda regeringen inte ser det allvarliga med detta. Förstår man inte att det är sådant som spär på politikerföraktet?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2023-01-20 19:59:01 följande:
    Det är svårt att vara besviken på regeringen utifrån dessa 40 beslut

    www.aftonbladet.se/debatt/a/9zq4Jp/partiledarna-detta-har-vi-gjort-de-forsta-100-dagarna

    Det är bara att applådera starten - i stort sett klockrena reformer och beslut rakt genom.

    Själv har jag ett särskilt gott öga till besluten kring ny kärnkraft.

    Det man KAN klaga på är att om man skriver en debattartikel där man går genom sina 40 viktigaste beslut så bör man på något sätt numrera eller lista besluten så att det faktiskt framgår vilka alla de 40 besluten är. Som det är nu skrivs det ut i löpande text.

    Ingen annan än de själva och anhängarna till brunhögern håller med dem. Det är därför SD och M/KD/L har sjunkit som en sten i opinionen. Ta KD som exempel. I dagens SVD/SIFO får KD bara stöd av 4,1 % av väljarna. KD är med all rätta på väg att ramla ur Riksdagen. Där kan KD göra sällskap med L. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Jag vill tipsa om en bra text skriven av Arne Larsson på GP. 


    "en av de mest centrala personerna kring statsministern signalerar att han står över både lagen och annat folk Och ger man verkligen polisen och andra brottsbekämpande myndigheter det helhjärtade stöd de behöver om en av statssekreterarna tycker att det helt okej att ljuga för samma myndigheter? Det är frågor som Ulf Kristersson snarast behöver hitta ett svar på"

    www.gp.se/nyheter/d%C3%A4rf%C3%B6r-%C3%A4r-%C3%A5lskandalen-ett-problem-f%C3%B6r-kristersson-1.90382148










    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2023-01-21 06:52:52 följande:
    Det blå-gula samarbetet har egen majoritet bakom sig. Därför kommer de att i Riksdagen få genom allt de bestämmer sig för.

    Pinsamt. Den moderata Utrikesministern Tobias Billstström gick till hårt angrepp mot de kurder som hängt upp en docka av Erdogan uanför Stockholms statshus. Han kallade tilltaget för skenavrättning (vilket vittnar om att Billström inte har förstått betydelse av ordet skenavrättningar som är en tortyrmetod som förekommer i Turkiet). Statsminister Ulf Kristersson menar att händelsen kan försvåra Sveriges Natoansökan.


    Samtidigt häcklas Erdogan I den Sverigedemokratiska mediekanalen Riks av den SD kopplade journalisten Chang Frick som klätt ut sig till Erdogan och samme Chang Frick betalar Rasmus Paludan för att bränna Koranen utanför Turkiets Ambassaden. Detta utan någon som helst kritik från statsminister eller utrikesministern.


    Att Utrikesministern kritiserar kurdernas protest men inte SDs visar på M/KD/L regeringens hyckleri. Ulf ocyh Tobias vågar helt enkelt inte kritisera det parti som är själva förutsättningen för att man kan regera Sverige.


    Det blir allt tydligare att den SD-styrda M/KD/L regeringen är en fara för den svenska demokratin.


     







    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-01-21 11:42:39 följande:

    Dockhängning bra

    Koranbränning dåligt

    Konvulsioner uppstår i såssen.


    Lika dålig analys som vanligt ser jag. Det jag menar är att landets statsminister och utrikesminister måste agera lika i dessa situationer. Det gör man inte och därför är det hyckleri. Kritiserar man dockan måste man också kritisera att koranbränning utanför Turkiets ambassad. Det bästa hade förstås varit om landets statsminister och utrikesminister avstått från att kommentera både dockan och koranbränningen. 

    Tycker du att stats- och utrikesministerns kritik mot dockan var befogad?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-01-21 12:13:50 följande:
    Du kan/vågar altså inte svara på frågan om det var befogat av Ulf Kristersson och Tobias Billström att kritisera den socka som hängdes upp som en protest mot Turkiet?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Besviken på regeringen