• EnAnonumius

    Min sambo skäller ut mig för att det är stökigt

    Anonym (TS) skrev 2022-12-08 17:41:35 följande:
    Min sambo skäller ut mig för att det är stökigt

    Jag har flyttat in hos min kille och har bott hos honom i tre månader nu. 


    Nu har han gnällt och tjatat på mig i en hel vecka om att det är stökigt. Typ han tar med mig i källarförrådet och är frustrerad över hur stökigt det är där. Att i en relation hjälps man åt och städar och gör snyggt.

    Jag har ingenting i hans källare. Visste knappt att det existera. Sedan har han en garderob där han slängt in massa saker. Det är en enorm oordning men som sagt, jag hänger inte där heller och det är inte mina saker och jag har inte stöka runt i detta?.

    Han säger att det är min uppgift att städa för jag bor där. Jag förstår inte hur jag ska börja. Det stämmer att det är kaos?.. men jag har inget med det att göra. Eller?? 


    Som  någon skrev hyr ett släp och lassa på dina grejor på släpet och kör där ifrån.
    När du lämnar tillbaka nycklarna till honom så kan du ge honom en lapp med telefonnumret till en städfirma och även telefonnumret till hans mamma. 😉
    Sedan så går du och säger som sista ord till honom att du inte är hans mamma.

    Nej det är inte din uppgift.. Killen har samma ansvar för städning och att organisera som kvinnan i ett förhållande. Den killen verkar ionte förstå detta.. Så  ärligt dra dig ur förhållandet innan det är för sent., för han är knappast ett "pappamaterial" eller "pojkvänsmaterial". Han är "puckomatrial.


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
Svar på tråden Min sambo skäller ut mig för att det är stökigt