Inlägg från: Anonym (Blandat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Blandat)

    Vad är det jag har för något?

    Vad menar du med att nerverna rör sig? De sitter ju där de sitter. Hur som helst... Stress kan ge en massa symptom ja. Men även andra sjukdomar. Och vitamin eller mineralbrist. Har du kollat upp det? Jag vet de som tar magnesium mot rastlösa ben, kanske värt prova.

    Jag har köldallergi och drömmer massor. Det i sig är inget konstigt. Jag har även fibbro, men då har man ont jämt och får mer ont desto mer man rör sig + att man har ont i triggerpunkterna.

    Torra ögon kan bero på Sjögrens, men då har man det jämt. Bara ibland beror på torr luft. Köp ögondroppar.

    Och viktigast av allt- ta itu med stressen. 

  • Anonym (Blandat)
    Astriidlind skrev 2022-12-14 15:37:05 följande:

    Jag menar mer att jag kan känna hur dom sträcker på sig. tex i ansiktet. Så svårt att förklara. Jag känner mig inte så stressad men jag sover rätt dåligt. Okej vad bra då har jag fått svar på det. 


    tack för svar 


    Men nerver kan inte sträcka på sig. Måste vara musklerna du känner av. Sömnbrist kan ge många kroppsliga besvär. Och stressad kan man vara fast man egentligen inte tycker sig vara det. Kommer du lätt till ro? Kan slappna av? Kan lämna oroliga tankar därhän?

    Jag har ju fibbro så både muskler och leder är drabbade. Det har dock inget med köldallergin att göra. Den ger klåda, värk och svullnad när jag blir för kall helt enkelt.

    Jag tycker du ska skriva dagbok över hur du mår och när och vad du gjort den dagen. Se om du hittar samband. Även inkludera maten. Och se över vad du kan göra för att ev. må bättre. Blir det ohållbart får du kontakta vården igen. En annan V.c eller en privat läkare.
Svar på tråden Vad är det jag har för något?