Inlägg från: Anonym (Inte fel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte fel)

    Anklagad för att vara en dålig förälder (tog inte med alla barn på bröllopsresa).

    En sommar dag skrev 2022-12-15 08:53:32 följande:
    Resan hade varit endast en konflikt samt säkerhetsrisk för alla. Då skulle jag inte åkt alls. Jag inser att jag gjort fel som åkt på bröllopsresa och inte skulle resa alls tills hon flyttat hemifrån. 

    Jag är bara så förvånad att allt måste ligga på mig och inget på hennes andra familj utan barn. Jag har en resa  bokad med henne i sommar med bara mig utomlands. 

    Jag skulle helt enkelt inte åkt och riskerat kollaps istället för oss alla.  
    Du har inte gjort fel! Om du har en resa bokad med bara dottern på sommaren så anser jag att denna resa helt klart väger upp mot att åka med alla. Tyvärr kan andra hålla det emot dig att du inte åkte med alla barnen på bröllopsresan.

    Du verkar vara en toppen mamma men tyvärr finns det alltid andra människor som vill klanka ned. Du förtjänar också att vila och förmodligen ser inte andra (eller så vill de inte se) vad du faktiskt gör för dina barn. Mitt råd är tryck upp denna resa i nyllet på dem! Förlåt, inte fysiskt så klart men förklara lite fint (för dem som inte förstår) att du hellre åker på en resa med bara dig och dottern så att ni två har tid att umgås utan de andra barnen. Då kommer alla att sucka "aha". Allt beror på hur du lägger fram det. Om du säger att alla andra barn får följa med utom hon låter det illa. Jag tycker du gör helt rätt och att du är en bra mamma som tar med henne på en separat resa. Som äldsta dotter till en mamma med fyra barn hade jag blivit väldigt glad om min mamma hade gjort detta med mig när jag var barn/ung. Det får en att känna sig speciell.
Svar på tråden Anklagad för att vara en dålig förälder (tog inte med alla barn på bröllopsresa).