Inlägg från: Mynameisliz |Visa alla inlägg
  • Mynameisliz

    Utslag efter missfallet eller gravid???

    Jag och min man har försökt att få barn väldigt länge utan resultat. I somras fick jag därför hjälp på en klinik och åt letrozol tabletter och tog en ovitrelle spruta, detta resulterade i att jag blev gravid ganska snabbt. Däremot fick jag missfall i vecka 6 och blödde väldigt mycket, detta var verkligen så otroligt tungt och jobbigt att genomgå när man försökt så länge och så får man missfall. Jag var på gyn-ultraljud och där kunde det konstateras att det var helt ?tomt?. 


    nu är det så att jag och min man sen dess har tagit en paus från hjälpmedel och hormoner, men jag fick ändå en konstig känsla igår så jag tog ett graviditetstest och det visar nu positivt. 
    Jag hade mitt missfall för 13 veckor sedan och min beräknade mens är om två dagar, vågar jag tro på att jag är en gravid eller är det mitt tidigare missfall som ger utslag på stickan?


     

  • Svar på tråden Utslag efter missfallet eller gravid???
  • Mynameisliz

    Åh jag Vill verkligen våga hoppas!
    jag har inte haft några komplikationer efter missfallet och haft mens som vanligt.
    Jag har läst på nätet att missfall kan ge utslag på graviditetstest i 9 veckor och det är därför jag inte vågar hoppas på för mycket.
    Jag har kontaktat BM och Väntar på återkoppling, det är väldigt lång väntetid just nu.

  • Mynameisliz

    Hej allihopa!
    jag har nu pratat med en barnmorska och hon säger som ni att jag är gravid, det har gått alldeles för lång tid från missfallet. Tack för era råd <3

Svar på tråden Utslag efter missfallet eller gravid???