• Jemp

    Bebis kan inte längre sova själv

    Molnenhimmel skrev 2023-01-31 15:25:49 följande:

    Ja, alltså det går inte så bra här!! Tänder, utvecklingsfas och nya färdigheter som övas! Han har övat och övat för att lära sig krypa vid läggningarna och även mitt i natten. Har blivit skallad osv men nu kryper han. Det är otroligt läskigt att han ska ramla ur sängen. Inatt vaknade jag av att han höll på att ta sig över barriären (han är tyst dessutom). Är glad att jag alltid varit lättväckt men nu har vi ställt spjälsängen bredvid mig, och ska prova att han får sova där inatt. Han har hyfsat mkt närhetsbehov fortfarande fast den har minskat en del..känns ändå lite som fel tajming (Separationsfas).
    Vi har sänkt sängen (är ändå 30-40cm hög) men just nu vågar vi inte lämna honom själv när han somnat för natten..hoppas spjälsängen accepteras om jag ligger bredvid ändå.


    Hur gör ni andra? Det är jobbigt att sova med honom just nu pga att han kryper/oro men det har varit så mysigt. Känner mig ledsen för att det kanske inte går att sova ihop mera på ett tag, för hans säkerhets skull. 


    Jag har i efterhand upptäckt att det finns sidoskydd till dubbelsängar också. Nu är mina för stora men hade absolut testat om jag fått en till bebis. Alltså tex 
    cdon.se/inredning-och-mobler/sangskydd-200-cm-barnsangskydd-barnsangskydd-barnsang-fallskydd-sang-gron-p114253967&utm_medium=cpo&utm_content=tradedoubler_2501954_Silver_DelupeGoogleShoppingCSSSE

Svar på tråden Bebis kan inte längre sova själv