• Anonym (Tor)

    Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

    En tillfällig romans blev gravid.Fan jag trodde livet var förbi. Men bestämde mig för att ta mitt fullla ansvar och vara med från start.

    Det var faktiskt det bästa som hänt mig. Barnet absolut, men där och då blev jag en man på riktigt. Fick rak rygg och tog ett ansvar större än migsjälv. växte faktiskt som människa och började uppskatta livet på ett helt annat sätt.

    Absolut att det är sjukt trevligt att ta en öl med polarna, och detta värdesätts högre nu än förr eftersom det int
    e är något jag bara kan göra när jag känner för det. Men det bästa är när jag vaknar med min lilla tjej. Att känna sig så enormt älskad av någon? kommer kanske aldrig vara älskad hela livet av en flickvän eller polare. Men i min dotters ögon är jag allt. Jag är en superhjälte. 


    pappas flicka

  • Anonym (Tor)
    Anonym (Noway) skrev 2023-01-03 07:17:09 följande:
    Hur gammal var du bär du blev ofrivillig farsa då? Är kanske skillnad på om man är 20 eller 30. 
    23 bast, så hade landat ett jobb i alla fall men annars var jag rätt omogen, men det ändrade sig. Man tvingas växa upp. och det går inte att jämföra andra barn mot ens eget. Jag är ingen naturlig barnmänniska. Är måttligt intresserad av vänners barn.

    Men mitt eget barn är ju allt. Det bästa som hänt mig. Relationen med mamman funkar också ok. Vi är överens och fungerar som polare. Hade turen att kvinnan jag låg med var en vettig person.
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?