• Anonym (Ff)

    Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

    Anonym (Juridisk abort) skrev 2023-01-04 18:19:42 följande:
    Men hallå?
    Hon hade ett val.
    Skulle inte du starta en egen tråd om ditt valda ämne?
  • Anonym (Ff)
    Anonym (Noway) skrev 2023-01-04 16:34:35 följande:

    Alltså jag har svårt att tro att jag kommer att få några som helst känslor för en unge som föds av en tjej jag bara haft ett engångs med. Aldrig varit ihop ens vi känner ju knappt varandra. Jag är inte alls redo att bli pappa eller gillar inte ens barn. Har liksom nog med att ta hand om mitt eget liv och få det att funka just nu med jobb, ekonomi och bostad  Vill helst bara glömma hela skiten och förtränga allt. 


    Jag kan se att du just nu är så omogen att du tror det här barnet inte kommer betyda något för dig någonsin. Inte ens när andra pappor i tråden har trätt fram och berättat om hur de förändrades tror du det kan hända dig; "du var ändå i förhållande", "du kanske var äldre" osv... Men en del vittnar om att de var ännu yngre än dig, inte heller i förhållande, och ändå blev det bra. Kan du inte vara lite öppen för tanken att du just nu är ganska naiv? Och att dina känslor för barnet, när du träffar det, kanske inte alls har något med mamman att göra utan att ni kan skapa er en egen relation.

    Om inte annat kommer du nog tycka det är konstigt den dag (om den kommer) då du träffat någon du vill skaffa barn med, ni skaffar barn och du inser vad det innebär. Då kommer du veta att du har ett till barn någonstans som du skitit totalt i - det kan nog bli svårt för dig den dagen.
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?