Inlägg från: Anonym (Båda ofrivilligt föräldrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Båda ofrivilligt föräldrar)

    Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

    Anonym (Noway) skrev 2022-12-30 22:19:49 följande:

    Men är det inga ofrivilliga pappor som kan svara här hur det var för dom?  Som tänkte som jag men hur det blev sen? Allt detta tjat om skydd hjälper liksom inte just nu. 


    Du har redan en som svarat i tråden. Ja, de var ett par men han ville inte ha barn. 

    Min sambo ville inte ha fler barn. Inte jag heller. Men jag blev gravid, mot alla odds. Han var upprörd, jag var upprörd men vi löste det och blev ofrivilligt föräldrar tillsammans. Idag älskar vi ungen, båda två. 

    Jag fann också ut att jag var gravid send (12-13) och eftersom vi då bor i Norge så var det för sent art göra abort. Abort får göras här fram till v 13. 
  • Anonym (Båda ofrivilligt föräldrar)
    Anonym (Noway) skrev 2023-01-21 11:32:45 följande:

    Men var fasen hittar jag killar med samma erfarenheter av att bli ofrivillig pappa då? Det blir ju bara en massa snack om skyll dig själv ta ditt ansvar osv. Mest tjejer som har en massa åsikter. Var ska jag vända mig? Hur det blir i slutändan för mig har jag nog mer nytta av att snacka med nån som varit i liknande sits.


    Du har fått massa svar på män som blivit ofrivilliga pappor. 
  • Anonym (Båda ofrivilligt föräldrar)

    Av det du skriver hör så är det bäst att du öht inte finns i barnets liv, då du är för omogen och oansvarig för att hns kunna fungera som en halvbra pappa. 

Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?