• Anonym (Kaffedraken)

    Vi som startar IVF 2023

    Hej! Tänkte starta en tråd här för oss som planeras börja IVF behandling detta år. 

    Själv ska jag påbörja behandlingen med sprutor imorgon (Bemfola 225).
    Efter två år med ofrivillig barnlöshet är jag mer än taggad! 
    Livrädd ja, men ändå så peppad på att något äntligen händer. 

    Vi är oförklarligt barnlösa då alla tester har visat sig vara normala. Och påbörjar nu behandling via Livio i Falun. 

    Det vore kul om fler som är i samma sits samlas här så kan vi peppa och stötta varandra. 

    🤗

  • Svar på tråden Vi som startar IVF 2023
  • Anonym (Kaffedraken)

    Gud! Jag plussade idag på BIM. Jag har aldrig testat,
    men fick en ingivelse att testa på äl-sticka. Två starka streck! Hittade ett digital som inte hade gått ut. Hoppas så att detta ska gå vägen. 


    Vi blev som sagt gravida för 13 år sedan. Gjorde då abort pga studier. Sedan försökte vi i 7(!!!) år innan vi sökte hjälp. Totalt misslyckad ivf1 (8 uttagna, inga befruktade). ivf2 blev en icsi som resulterade i vår son och ett embryo till frysen. Skulle nu påbörja syskonförsök. 


    Har haft oskyddat sex hela tiden, i över 10 år. Inför denna ägglossning käkade jag för första gången 35000 ie d-vitamin enligt Vulverine. Kan det vara det som hjälpt oss?! 


    Jag önskar er alla lycka till! 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hur går det för alla?
    Vi fick svar idag att fem ägg är befruktade och de ser ut att vara av god kvalitet! Imorgon ska vi på återföring. Sen är det bara att ruva.. Hut går ditt ruvande pea593? Några symptom än?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej! 


    Vi är inne på vårt andra ivf/icsi (nr1 misslyckades). Just nu korta protokollet med Menopur, fyremadel, ovitrelle. Hade ul idag där hitta hon 8 blåsor, 6H, 2V. äggplock på måndag. Håller tummarna för oss alla :) 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Åh men Grattis Grustradgarden!! 

    Å va härligt Filidutter att ni fick så många befruktade med bra kvalitet Skrattande
    Blir det återföring med 3 dagars eller 5? 

    För mig sniglar sig tiden fram. Försöker leva på som vanligt men det finns i tankarna heeeela tiden. Är på Ruvardag 4 idag. Det mesta av smärtan i magen från äggplocket är borta nu och brösten gör mindre ont. Men sedan igår har jag börjat få lite molvärk/svag mensvärk. Vet inte vad det kan vara. Men brukar ha mensvärk någon vecka innan jag ska ha mens. Men jag hoppas såklart att det är något positivt istället. 

    Låter lovande Rica med 8 blåsor. Håller tummarna. 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej! Vi började med injektioner i veckan så jag är gärna med! De har inte hittat något fel på vaken mig eller min man så håll tummarna.. 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Håller tummarna Evos och alla andra!
    vi var på återföring igår, 2 ägg för större chans! Två låånga veckor nu framåt innan gravtest.. den värsta biten tycker jag!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Håller tummarna Filidutter! :)

    Själv hoppas jag också på att få sätta tillbaka två ägg för större chans, men förstår inte riktigt den svenska policyn kring det där... Både jag och min sambo är rätt unga i IVF-sammanhang, och vår sekundära infertilitet beror på den manliga faktorn, kan det leda till att läkaren säger nej till två ägg för oss då? 

    Är på sprutdag sex idag, tog min första fyremadel igår och fy - plötsligt kändes bemfola som en dröm! Fyremadel gjorde inte speciellt ont, det var mer att den var så trög att få in?! Kändes väldigt onaturligt att behöva trycka in den i magen. Ska på ultraljud på onsdag och håller tummar och tår att de ser många fina ägg då. Har hittills inte känt av några symptom alls, men idag börjar jag känna mig rätt svullen och spänd i magen.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Idag ringde reproduktionsmedicin. 
    Av 9 ägg vid äggplock blev 4 befruktade (icsi). Dessa kunde analyseras. 
    Men "bara" 2 överlevde till dag 6 och kunde frysas.
    Nu ska vi vänta 4-5 veckor innan analysen är klar. Det är 50% chans att embryona i frysen har den mutation som vi "inte vill ha".  Så det är bara att hoppas på det bästa.  

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag hoppar in här också! Har varit utan preventivmedel sedan sommaren 2020 och ätit letrozol 9 cyklar nu men aldrig fått något plus. Idag klockan 13.20 har jag möte med läkaren för att skicka in remiss för ivf till rmc i Malmö.

    Jag och min sambo är 25år och har inga barn sedan innan. Jag har pco och utebliven ägglossning vilket dock har funkat som det ska under tiden jag äter letrozol men trots det har det inte velat ta sig Rynkar på näsan

    Hoppas det går snabbt att bli kallad så jag får komma igång! 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jibe92 vi har inte fått två ägg mina tidigare försök, nu fick jag med tanke på min ålder (är 43) - då de menar att chansen att båda fäster är så liten. Hopas det får det, det ökar ju dock chansen! Ja fyremadel sprutan är inte rolig!! man får verkligen ladda upp för att trycka in den

    ruvardag 4 nu, känns verkligen jätte långt kvar till testdag.. 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023