Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Arbetslös sambo vill inte hämta/lämna på förskolan

    Hade jag aldrig gått med på. Om du är den enda som jobbar så får hon hämta/lämna barnen, givetvis.


    Och säg åt henne att lägga lite mer krut på att hitta jobb eller hitta en kvinna som inte vill ligga hemma och löka hela dagarna utan bidrar lite till familjen och samhället.

  • Anonym (L)
    AndyPandyLandy skrev 2023-01-06 00:54:19 följande:
    Vi har pratat om detta.

    Hon har ett stort hjärta i de flesta sammanhang men hon brukar ha en egen syn på många saker. Hon har inte haft ett arbete på många år och jag tror hon känner sig mindre värd på något sätt pga detta. Så genom att likställa arbete med arbetssökande så försöker hon hävda sig.
    Då kanske hon ska lägga på ett kol med arbetssökandet. Att vara arbetslös är INTE samma som att jobba. Förskoletiderna är anpassade efter hennes tider - alltså ska hon hämta dem. Inget att ens diskutera. Jag var arbetslös ett kort tag när mitt barn var 3 år och jag lämnade och hämtade alltid då barnet gick 15 h. Sedan jobbade jag 80% i ett år (tjänsten var på 80%) och även då skötte jag lämning/hämtning eftersom min man jobbade 100% och ibland mer. När jag sedan fick en heltidstjänst så delade vi upp det som det passade bäst, oftast så lämnade jag och han hämtade då jag började senare på dagarna och han slutade tidigare.
Svar på tråden Arbetslös sambo vill inte hämta/lämna på förskolan