Inlägg från: Anonym (Variant :)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Variant :))

    Äldre, yngre eller jämngamla kvinnor? ;) Omröstning för män

    Jag gillar kvinnor som ser ut att vara 20-25 men istället är 30-35. Det finns sådana, men egentligen en bullbakande omhändertagande snäll mormor på 75 men hon ser ut och rör sig som en vältränad friidrottande 18åring  fast det är lite orealistiskt krav kanske.

  • Anonym (Variant :))

    Egentligen finns nog inte kvinnor som möter mina åldersönskemål, jag överdrev när jag sa bullbakande mormor, men en vuxen mogen kvinna med erfarenhet (menar inte sex nu utan livserfarenhet)...men hon skall se ut som 18. Vara 40-50 men se ut som 18, där har vi det.

    När jag försökt ha relation med en mycket yngre kvinna kände jag mig så jäkla självisk. Hon kommer vilja ha barn en dag, vad gör hon med en gammal gubbe? Älskar du henne verkligen då kan du inte göra såhär mot henne. Det blir att jag slösar bort hennes tid, och det kan hon aldrig få tillbaks. Så yngre...funkar inte heller för mig. 

    Sexdocka är nog lösningen, behöver bara bli lite trasigare mentalt först för att det skall funka.

  • Anonym (Variant :))
    Anonym (kvinna) skrev 2023-01-08 18:23:45 följande:
    Varför får inte kvinnor som gillar kvinnor svara? Frågan lyder ju om man föredrar yngre, äldre eller jämngamla kvinnor.

    Eller ville du bara skapa en liten oneline-man cave där bara män får rösta och diskutera?
    Respekterar det isf.
    Anonym (Special) skrev 2023-01-08 21:22:02 följande:
    Det är en omröstning för män.
    Män.

    Tycker nog att lesbiska skall få tillträde till heterosexuellt manliga "man-caves", de har trots sitt kön ofta liknande problem och funderingar. Manlig ensamhet är ju stort idag tex. Men det är något lesbiska kvinnor är, på ett liknande sätt i tom större omfattning med liknande funderingar. 

    Menar inte att vi skall göra dem till män och se dem som det, mer som hedersmän som trots sitt kön är välkomna att delta i manlig samhörighet om de vill delta i manlig samhörighet.
  • Anonym (Variant :))

    Om lesbiska kvinnor hade fått delta, och då svarade efter vad de tycker istället för att vilja påverka i nån slags riktning av något förvirrat feministiskt skäl så hade de röstat väldigt likt heterosexuella män då den sexuella preferensen ofta är väldigt lik.

    Många l(rentav de flesta) lesbiska är mycket mer attraherade av heterotjejer, som ser ut som och beter sig som tjejer än vad de är av stereotypiskt butchiga lesbiska tjejer. Även om de är stereotypiskt butchiga själva.

    Feminism har på sätt och vis kapat deras sexualitet och håller den som gisslan.

    Nu är jag alldeles för högtravande och offtopic, men bjud gärna in och med lesbiska kvinnor till heterosexuellt manliga miljöer och diskussioner, på Internet och utanför, släpp in dem i man caven. Antagligen vill de flesta inte vara med ändå, men de som vill kommer antagligen uppskatta det väldigt mycket. Perspektiv och problematik är väldigt likt.

Svar på tråden Äldre, yngre eller jämngamla kvinnor? ;) Omröstning för män