• Core

    Pojkvän sa att han ska hora runt i Thailand.

    Anonym (Ensam kille) skrev 2023-01-12 10:34:12 följande:

    Måste allt vara så hett då ? Varför kan det inte bara vara fungerande ? Ts trådstart bevisar ju att deras förhållande inte är fungerande. Allt måste inte vara värsta WOW hela tiden. Det kan vara att bara veta om att man har varandra, stöttar och finns för varandra utan att såra varandra i onödan kan jag tycka.


    Men klart.. det ska ju vara spännande också. Trygghet är ju sååå trååkigt, visst ? 


    Du har missuppfattat hela konceptet med en romantisk relation. 


    Trygghet och sådana egenskaper du skriver om är något som växer fram under många många år ju mer man känner varandra. Det spelar ingen roll om du bara sitter hemma och spelar bingolotto, du erbjuder ingen större trygghet än en krogråtta

    Motivet till att ge sig in i ett romantiskt möte är i princip alltid attraktion, att man stannar efter första gången är att den andra personen ger dig en känsla av spänning, eller nån form av lycka i kroppen etc. 


    Det du talar om är ett praktiskt arrangemang, sånt är väl vanligare efter 60 eller så. Du sitter där bitter och drar slutsatser om att nästan alla är i toxiska relationer, baserat på dina fördomar om andra män. Så är inte fallet, de allra flesta har stabila fina relationer där trygghet, attraktion, spänning, etc allt finns inbakat i tvåsamheten. Sen hur mycket spänning eller hur mycket trygghet är ju individuellt i varje relation.

    Du drar också slutsatsen att det är bra kvinnor som väljer dåliga män. Så är det ofta inte heller, inte sällan är de toxiska relationerna TVÅ personer som dras till dysfunktionalitet på grund av genetik och bakgrund. Mannen är i regel starkare och mer aggressiv i det, och han blir förövare och hon offer. Men poängen är att de delar samma själsliga sår om man så vill, och det är inte tjejer vanliga män letar efter, så dessa behöver du inte bry dig i.


     

  • Core
    Anonym (Ensam kille) skrev 2023-01-12 10:34:12 följande:

    Måste allt vara så hett då ? Varför kan det inte bara vara fungerande ? Ts trådstart bevisar ju att deras förhållande inte är fungerande. Allt måste inte vara värsta WOW hela tiden. Det kan vara att bara veta om att man har varandra, stöttar och finns för varandra utan att såra varandra i onödan kan jag tycka.


    Men klart.. det ska ju vara spännande också. Trygghet är ju sååå trååkigt, visst ? 


    Med det sagt, ensam kille, är det inte kört för dig bara för att du har en mer nedtonad person. Men du måsta jobba bort din inställning, som din hela person lyser av utifrån sett utan att du inser det.

    Det finns mängder av tjejer som finner det tilldragande med andra typer av män än alfamän. 


    Men du fokuserar på dina brister istället för dina möjligheter.

  • Core
    Anonym (Ensam kille) skrev 2023-01-12 13:07:07 följande:

    O du har missat hela grejen om att romans kan byggas upp under tid. Det måste inte vara en plötslig stark naiv förälskelse ifrån start. Du ser ju vad som sker med sådana relationer som du trots det ändå försvarar så starkt. 


    Det hela blir så omoget o naivt under dina förutsättningar du försvarar. Bättre att bygga upp en relation och finna romansen där igenom.


    Fast jag vill inte skriva vilket som är bättre egentligen. Men menar hellre att det inte måste vara antingen eller som du försöker påskina. 


    Bygga upp från vad? Tror du en man skulle fortsätta träffa en kvinna man varken känner attraktion eller får någon känsla för över huvud taget?

    Du tycker bara att kvinnor som känner likgiltighet för dig ska fortsätta träffas, för sen kommer romansen? Är det verkligen jag som är naiv nu?
  • Core
    Anonym skrev 2023-01-12 20:43:02 följande:

    Fräscht. Kille som tycker det är festligt med människohandel.


    Att hora runt innebär ligga runt, har ingenting med prostituerade att göra
  • Core
    Anonym (Tyvärr) skrev 2023-01-14 18:39:05 följande:
    Ja.
    Och alla medelålders kvinnor som missionerar i Afrika åker egentligen dit för BBC va? Big black c**k
  • Core
    Anonym (Orolig) skrev 2023-01-25 22:36:09 följande:

    Inte direkt min mening att väcka tråden till liv igen.

    Men imorgon åker han och vännerna och jag mår sååååå fruktansvärt dåligt !


    Dem senaste dagarna har varit tuffa! Men imorgon är det 26 januari och dagen är kommen

    Jag vill helst att han ska stanna hemma men jag bestämmer ju inte över honom.

    Bara gudarna vet vad som händer där nere under dessa 14 dagar


    Den tilliten låter ju som en bra grund att bygga ett förhållande på. Hälsa honom att springa från det du tycker ni har
  • Core
    Anonym (Orolig) skrev 2023-01-25 23:18:55 följande:
    Men att göra det nu innan han ska resa är väl inte så schyst?
    Jo men det tycker jag. Du har ju varit öppen med  sina känslor inför resan sedan innan, nånstans gör han ju sitt val också, även om jag förstår honom.
  • Core
    Anonym (Paris) skrev 2023-01-27 12:53:39 följande:
    Hora = prostituerad.
    Är det han som ska sälja sig? Har han dåligt med pengar? Resan är nog dyr.
    Det är möjligt att du är 55+ och bott under en sten i 20 år, men det är ett utryck för att ligga runt. Nån som ligger runt - hora ,är ett skällsord för detta. 
Svar på tråden Pojkvän sa att han ska hora runt i Thailand.