• Anonym

    Tonåring hämtar syskon - Lärare lägger sig i

    Soc kommer snart höra av sig.
    Sanna mina ord.

  • Anonym

    Att din dotter på regelbunden basis har ansvar för något som ska ligga på er föräldrar är inte bra. Som nödlösning när det kör ihop sig är det ok. 
    Bra att läraren pratar med er.
    Att du slängde på luren låter inte alls bra. 

  • Anonym
    Anonym (Mamma) skrev 2023-01-14 10:46:09 följande:

    Nej, att lägga på kanske inte var det bästa, men den här människan har varit på oss om saker som inte angår henne i flera månader. När hon vägrade lyssna på mig orkade jag inte. Tex har hon flera gånger varit på mig om att det är fel att dottern får gå hem, att jag behöver hämta eller fixa busskort. Min dotter har aldrig pratat med henne om något av det här, utan hon har hört dottern berätta för sina kompisar.

    Jag har en supertajt relation till min dotter och jag har inga problem med att vara the bad guy i kompisarnas ögon, men inför lärare?
    Dottern har autism och är närmast gråtfärdig av trötthet när hon kommer hem. Hon har umgåtts med kompisar efter skolan kanske fem gånger totalt senaste året, jag peppar och peppar, men hon vill inte. De gånger hon varit iväg har vi haft ett system för hur hon ska visa att hon vill att jag ska ringa och säga att det är dags att komma hem utan att kompisarna förstår att det är hon som ville det.
    Som sagt, hon behöver inte hämta syskonen. De kan gå hem själva, vilket de gjort många gånger, men hon VILL hämta för att ha det att skylla på. Hemma har hon inget ansvar för dem alls.

    Så, kan vi återgå till det tråden faktiskt handlar om? Hur ska jag få läraren att lägga ner? Inte en enda gång har hon trott på det jag säger.


    Det verkar som att läraren har bestämt sig för att din dotter på något vis far illa.
    Tror inte att du kan övertyga henne om motsatsen faktiskt.

    Räkna med att läraren anmäler till soc, och ta det med dem istället. Och för allt i världen, klicka inte dem!
  • Anonym
    Hjärterdam89 skrev 2023-01-14 10:58:22 följande:

    Ni verkar vara extremt dysfunktionell som familj. Att du har det i dig att bete dig så där illa mot läraren visar på hur du troligtvis är mot dina barn också. Riktigt vidrig med andra ord. Hoppas soc gör en grundlig utredning om dina förehavanden som "förälder".


    Alltid lika trevlig och charmerande.
Svar på tråden Tonåring hämtar syskon - Lärare lägger sig i