• Anonym

    Sugen på en kompis unga dotter??

    Fy fan, jag hade gått i taket
    Jag hade funderat på skilsmässa

  • Anonym
    Anonym (Hm) skrev 2023-01-15 18:45:18 följande:

    Kan inte låta bli att fundera över hur det hade låtit om situationen hade varit den omvända... alltså om det hade varit en 60-årig kvinna som googlat på kompisens tonårssöner?

    Hursomhelst. Jag är antagligen naiv, men jag tycker inte att grejen i sig nödvändigtvis behöver vara konstig; det beror ju på vad han kollar på i övrigt. Om han är typen som helt enkelt gillar att titta på bilder på folk. Själv kan jag utan minsta problem komma upp i massor av bilder på nån ytligt bekant bara för att det är kul att kolla på bilder på folk liksom.


    Nja , tanter i 60årsåldern har inte lika ökänt rykte att bete sig grisigt runt tonårspojkar...
  • Anonym
    Anonym (Egon) skrev 2023-01-16 16:20:39 följande:
    Du ska vara glad att du har en kåt och frisk man som är fullständigt normal och sexuellt nyfiken.
    Däremot borde du fundera över ditt eget beteende att snoka i andras mobiler. Jag hade funderat på om jag kanske gjort något jag inte borde.
    Nej det vanliga är att man faktiskt inte alls blir glad om ens partner riktar sin sexualitet till andra personer. Så vi kan inte alls kräva att ts ska applådera.
  • Anonym
    Anonym (Casanova) skrev 2023-01-16 21:05:21 följande:

    Ja, nog är han kåt på småflickor! Men peddo är han inte. Inte för den saken i vart fall. Jättevanligt att män blir attraherade av unga tjejer. Lite tabubelagt då sura kärringar sätter agendan i samhället. Men det sitter antagligen i generna.

    Sen är det ju en fråga vad du gör av ditt intresse. De flesta accepterar åldersskillnaden och gör inget mer än att titta när ingen ser. (tror de)


    Nej , den som sätter agendan är de unga flickorna.
    De vill inte bli utstirrade eller nerdreglade av gamla gubbar. Attraktionen är inte besvarad
  • Anonym

    Mäns stirrande väcker obehag hos den som blir utstirrad. Det är inte oskyldigt utan det är obehagligt.
    Alla som vill visa sina medmänniskor hänsyn borde tänka på det. 

  • Anonym
    Anonym (Nyansera) skrev 2023-01-24 11:38:41 följande:
    Du har helt rätt, vi definierar saker olika och då är det lönnlöst att fortsätta diskutera. 

    Till mina döttrar, precis som med mina systrar, så kommer jag lära dem att peka finger åt gubbarna som kollar för länge eller himla med ögonen åt de man vill markera åt. Samt att lära ut en enkel nivå av självförsvar för att de ska ha tillit till sin egen förmåga att hantera situationer som för andra kan uppfattas som hotfulla.

    Hejdå
    Vilket sorgligt samhälle du målar upp. Män ska väcka obehag hos minderåriga flickor med sina kletiga blickar och därför måste man lära flickor att hela tiden vara på sin vakt för att freda sig med obscena tecken eller tom våld.
    Jag hoppas på ett mer civiliserat samhälle. 
Svar på tråden Sugen på en kompis unga dotter??