Inlägg från: Anonym (Rädd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rädd)

    Gravid med liten bebis- abort?

    Jag har precis fått positivt test, vet inte alls hur långt det gått men mellan v5-9. Jag har en bebis på fyra månader och bara fått mens en gång efter förlossningen. Tog ett test för säkerhets skull innan jag tänkte börja med p-piller och så blev det positivt? har inte anat nånting :( 
    är det någon som blivit oplanerat gravid kort tid efter förlossning och gjort abort? hur resonerade ni för att ta beslutet? Eller någon som valt att behålla och få extremt tätt mellan barnen? 

  • Svar på tråden Gravid med liten bebis- abort?
  • Anonym (Rädd)

    Jag har bestämt mig att behålla, efter många tankar fram och tillbaka. gjorde vul för datering och fick information om abort men är redan i v 10 och kommer inte kunna leva med beslutet att ta bort det. närmar mig 40 och kan ju inte räkna med att det går igen även om det gick på en enda gång nu. Jag har också två barn till men de är tonåringar. Det känns fortfarande jobbigt men mest då jag är rädd för hur mina tonåringar ska reagera, om de känner sig bortvalda, och att det ska vara risker för bebisen i magen när det blir så tätt. Man googlar ju så mycket? 
    jag ska iallafall ringa bm idag och prata och boka tid för kub, det är ju avgörande att det ser bra ut där också. 


    hade jag inte varit så långt gången hade jag gjort abort men nu gick jag ju ända till v8 utan att ens ana något. 

  • Anonym (Rädd)

    Tack för positiva svar!
    tänker att jag var ju faktiskt helt ensamstående till mina stora barn i många år (från att de var 5 och 2), jobbade heltid, hade knappt någon avlastning. Om det gick bra så kan väl inte detta vara så extremt mycket svårare, förutsatt att alla är friska.

Svar på tråden Gravid med liten bebis- abort?