• Anonym (J)

    Dejtingsidor för gamers o dyl

    Spelare hittar oftast andra spelare i spelen de spelar är min erfarenhet. Aldrig letat själv men skulle bli väldigt förvånad om det inte fanns discords för det. Annars så möts man i communities man spelar i för det mesta. 
    Man umgås, man klickar, kemi uppstår och det går vidare. 

    Som är tydligt i tråden så är det ju något som de som inte spelar oftast inte har så mycket förståelse för och som fortfarande har stigma runt det (det är oftast betydligt mer förståelse för andra tidskrävande hobbies som om någon spelar fotboll många gånger i veckan eller något så oerhört tidskrävande som om man har häst som kräver flera timmar om dagen varje dag). 

    Du har dessutom betydligt fler män än kvinnor som spelar och datingsidor på nätet har oftast dessutom ett överskott på män så ja det är nog inte det mest förekommande. Speciellt som de flesta något så när sociala spelare gör det i sociala sammanhang online och det även där är övervägande män så brukar de kvinnliga ofta rent automatiskt hitta partners där. 

    Men det känns ganska självklart för de som spelar med andra då man ofta ser andra hitta varandra, så funderar lite på om du missat det sociala där i allmänhet? Då kanske du skulle vilja utvidga det i vilket fall som helst - är ju rätt trevligt :)

Svar på tråden Dejtingsidor för gamers o dyl