Inlägg från: Anonym (Maria81) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria81)

    Paludans koranbränning idag utanför Turkiets ambassad!

    Egentligen ganska onödigt just nu kanske, i redan oroliga tider, man får se situationen i ett större perspektiv tycker jag.
    Men då tänker jag främst på gruppen som hängde upp Erdogandockan. Koranbränningen ja kanske onödig händelse men vem hade brytt sig om någon brände en bibel. 

    Den islamska världen är så lättkränkt (el låtsas vara) och tar varje möjlighet till att skapa bråka och slå mot samhället. Tänk påskupploppen.
    Synd att vår Natoansökan ligger i händerna på en islamistisk ledare. Inte bra. Men tror man vinner på att dessa lägen hålla huvudet kallt och vara med i diskussionen istället för att förändra än att ställa till det. Dessa människorna, islamisterna alltså förstår inte demokrati och det kan vara bättre att komma an på ett mer seriöst sätt med tanke på deras insnöade inställning. Går inte att ändra i en handvändning. 
    Har vi kriminella turkar här ja skicka de till Turkiet för 17 det kan han få tbx. Hur kan det ens vara en fråga för Sverige...

  • Anonym (Maria81)
    AndreaBD skrev 2023-01-24 11:36:19 följande:
    Har du sovit under en sten? Det är varken turkar eller kriminella han vill ha utlämnat, utan kurdiska journalister och politiskt aktiva kurder.  

    Man ska inte lämna ut dem oavsett. Men om de dessutom är svenska medborgare så är det helt omöjligt att lämna ut dem.
    Ja så kan det vara. Men även om man kallar sig journalist eller aktivist kan man även vara kriminell eller sas göra kriminella saker. Särskilt människor som kallar sig aktivister är ofta i gråzoner. Se bara Greta med anhang som ställer till det i Tyskland. 
    Är man svensk medborgare har man inget att oroa sig för. Men vissa har kanske även dubbla medborgarskap. 
Svar på tråden Paludans koranbränning idag utanför Turkiets ambassad!