• Anonym (M)

    Kan han verkligen vara min pappa?

    Min mamma har bruna (lite gröna) ögon och pappa har blå. Min farmor , farfar och morfar (vad jag vet, hann aldrig träffa honom) hade blå ögon och mormor hade bruna.

    Vi är 4 syskon , ingen av oss har helt bruna eller blå utan alla har lite blandade som man nog skulle kunna kalla gröna. Min lillasyster och storebror har mer åt den bruna hållet men jag och min lillebror har mer åt det blågröna , jag har bara lite gult/brunt i mitten.

    Har märkt att folk kan mena lite olika när de säger gröna ögon men de flesta skulle nog beskriva mina ögon som gröna. Så jag tror inte det är omöjligt alls.. gröna ögon är ju lite som en blandning av blå och brun tänker jag?

    Alla mina 3 barn har förresten fått bruna ögon som deras pappor men jag har ju det i släkten från mamma och mormor också. 

  • Anonym (M)


    Min ögonfärg , har alltså en förälder med blå ögon och en med nästan helt bruna. 
  • Anonym (M)
    Anonym (TS) skrev 2023-01-24 12:54:20 följande:

    Jag tycker iofs dina ser mer grå ut men det kan ju vara bilden eller min skärm som ger knepig färgåtergivning. De ser säkert mycket grönare ut i verkligheten  


    Mina är mer brungröna. Eller gröna med en brun ring längst in. Oavsett tydligt gröna enligt min mening. Men andra kan förstås se annat för som du säger så verkar olika människor mena olika när man säger gröna ögon. 


    Men det verkar ju som att han kan vara min pappa oavsett. Det hade förklarat mycket om min uppväxt om han inte var det (och visste om det). Men det är inte en fråga som jag kan ta upp direkt. Så tack för all input från alla här. Med era svar kan jag släppa tankarna på det.


    Här är 2 andra bilder , har alltid haft svårt att säga vad jag har för ögonfärg haha ,  de är kanske mer grå .. de flesta brukar säga gröna ändå men dina är absolut mer gröna iallafall :)

    Vad jobbigt med din pappa.. är han lik dig annars? Tänker t.ex ansiktsdrag, hårfärg ..Finns det nån annan i hans släkt som liknar dig? 
Svar på tråden Kan han verkligen vara min pappa?