• Anonym (nja)

    Min vän är upptagen med sin "familj"

    Alltså, man har mycket mindre tid när man har familj, men det är inte så att man behöver skita i sina vänner. Naturligt blir att man har mindre tid... men det handlar också om att man som vän behöver prioritera sina vänner litegrann, annars blir man ensam.

    Hade jag varit dig hade jag haft lite is i magen. Antingen så kommer ni fortsätta umgås, lite mer sällan, eller så kommer ni glida ifrån varandra.

  • Anonym (nja)
    Anonym (Sandra) skrev 2023-01-30 20:03:09 följande:
    Exakt det har jag också märkt. Men då ska man nog som vän hålla sig borta från att ge dubbla signaler. Så trött på så kallade vänner som skriver att dom älskar en, hjärta hit och dit och sedan vågar dom inte ens bjuda hem en numera. Allt är bara på deras villkor, då det passar dom.  Är det bara jag som reagerar på denna typ av falskhet som jag skulle kalla det, eller är det vanligt i vuxen ålder? 
    Det låter ju lite som att du och din "vän" har helt olika syn på vad som är viktigt i en vänskap. Du verkar vara en positions-vän som hon kunde prioritera när hon hade tid i vardagen, men nu när hon har annat för sig är det tydligt att ni är i olika faser.

    Du verkar vilja ha en typ av vänskap din vän inte klarar av. Antingen duger det för dig, eller så gör det inte det. Du kan självklart fortsatt vara sur för att din vän prioriterar annat, men hur kul är det egentligen? 

    Putta in henne i kategorin vänner som du bygger en annan relation med. Tycker du hon är oärlig med sitt "bästa vännen" snack så försök omformulera hur du ser på er till något som stämmer för dig. 
Svar på tråden Min vän är upptagen med sin "familj"