Inlägg från: Anonym (Anmälde trollet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anmälde trollet)

    Att vända sig till familjeliv för råd är som...

    Fröken Allvar skrev 2023-01-25 10:02:50 följande:

    Det här måste vara rekord i det som tråden handlar om. En användare skriver:

    Jag tycker du har all rätt att känna dig värdelös för när du berättar om sitt liv så låter det verkligen som som du är det, och nu är du ju dessutom gammal, 50 är väldigt gammalt och din mor är ju inne på sina sista år, jag tror att din mor behandlar dig annorlunda för hon inte älskar dig, inte som dina syskon och hon kanske skäms att du är misslyckad i livet? Och det är därför du blir behandlad annorlund. Jag tänker att om är så pass gammal och fort inte gjort något av livet eller känner sig värdelös så finns det tyvärr inte mycket hopp! Har du något att leva för egentligen om du frågar dig själv? jag försöker ge dig ärliga svar, jag vet att ingen annan här kommer göra det. 


    Jag anmälde trollet en minut efter hen skrivit detta, och inlägget plockades bort direkt.

    Jag också kommenterade i tråden (med nick Trollet)
  • Anonym (Anmälde trollet)
    Fröken Allvar skrev 2023-01-25 11:31:47 följande:
    Tack för det. Jag anmälde också, och det kanske var dumt att "reproducera" inlägget såhär. Men jag tyckte att det var så osedvanligt grymt.

    En person hade lagt stor omsorg på att beskriva sin situation. Jag ville svara något men ett sådant inlägg tar tid att finna de rätta orden för, om de ens finns. Istället kommer någon in med sina uppfattningar färdiga, och tycks inte se på TS som en kännande människa.

    Det är nästan värre med ett hyfsat välskrivet svar som vinnlägger sig om att vara det enda ärliga som TS kommer att få höra. Och man vet att om man svarar kommer det bara leda till tjafs som förstör tråden helt. 
    Ärligt talat så tyckte jag att just detta inlägget var så dåligt skrivet och egentligen bara komiskt.  Men sådant ska straffas ändå.

    Ja, det är mycket värre med skickligt skrivna elaka inlägg,  som gör att ts börjar må jättedåligt. 
Svar på tråden Att vända sig till familjeliv för råd är som...