• jeanette02

    Har alla minst två par vinterskor?

    Ja jag tror det är rätt vanligt. Men samtidigt vi får ofta ut massmail om att tänk på kläder efter väder och fungerande skor osv.
    Så det är nog ganska vanligt att många låter sina barn gå i dåliga skor för de kanske inte vet bättre el orkar inte ta konflikten. Felprioriteringar. Det kanske inte är snyggt med fodrade gummistövlar kan ju äldre barn opponerar sig...

    Men ja till min dotter 11 år har jag fodrade vattentäta stövlar och ett par mer vinterkängor som är bra att gå i men även lyckas se snygga ut. Sedan ett par tunnare högre kängor som fungerar vid mildare väder. Likaså mina söner har en trippel uppsättning minus gummistövel då det inte behövs så ofta på högstadie/gymnasie. 
    Sneakers hör till idrotten typ. 
    Nu när läget är som det är Ts kan det vara bättre att hon är hemma faktiskt än att gå och bli kall och blöt. 
    Hur gammal är dottern? Försök hitta lite lämpliga extra skor. Nu är mycket på rea dessutom så man kan göra bra fynd. Även för framtiden beror lite på ålder iofs. 

  • jeanette02
    Anonym (Li) skrev 2023-01-25 07:48:36 följande:
    Fick veta det i fredags, så ja, men jag kan inte trolla. Vi har inte haft möjlighet att köpa nya. Jag håller med om att man inte ska gå med sneakers nu, men det var en nödlösning och det kändes något överdrivet att ringa mig efter en enda dag.
    Rektorn tänkte kanske främst med tanke på skogsdagen därför hen ringde för att försäkra sig om att dottern inte skulle ta sneakersen (ja idag då)
Svar på tråden Har alla minst två par vinterskor?