• Tow2Mater

    Är det rimligt vid yttrandefrihet om det leder till terrorattentat?

    Undrar om det skulle vara samma yttrandefrihet om en man klädd i vit dräkt brände ett träkors utanför Afrosvenskarnas Riksorganisation (ASR)...

    Oavsett, allt har en tid och en plats. Tiden var fel och borde därför inte tillåtits just då.

  • Tow2Mater
    Tecum skrev 2023-01-26 19:48:07 följande:
    Skönt att det finns någon vettig person här, de flesta verkar skrämmande okunniga och ser inte den tydliga kopplingen mellan det som hände och vem som gynnas av det. Allt har spelat Ryssland i händerna, det uteblivna Natomedlemskapet, muslimers hetsande mot väst och Turkiets kaxiga attityd som gör att de riskerar måla in sig i ett hörn utan att kunna backa. Högerextrema krafter har länge haft kopplingar till Ryssland, deras ev stöd  till Ukraina är bara läpparnas bekännelse. Ni som hyllar yttrandefrihet, har ni funderat på varför ett parti som kallar sig Sverigevänner betalar en provokatör för att förstöra Sveriges säkerhetspolitiska ansträngningar och minska tryggheten för våra medborgare?
    Det är ju Finland. Finland har mutat Sverigevännerna att konspirera, så Sverige inte går med i NATO och Finland får en ursäkt att slippa dras med svenska bihanget utan att de behover erkänna det, de vill fortfarande ha en plats i nordiska samarbetet. Men genom detta hoppas de Gotland (Sverige ej med i NATO) blir Rysslands forsta val istället for att gå genom Finland (vilka dessutom snart kommer vara med i NATO) som start i sin expansion västerut. Lurigt smart av Finland.
Svar på tråden Är det rimligt vid yttrandefrihet om det leder till terrorattentat?