Inlägg från: Anonym (Cliff) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cliff)

    Är det rimligt vid yttrandefrihet om det leder till terrorattentat?

    JanusPanus skrev 2023-01-26 15:04:31 följande:
    Jo alla åsikter som du inte håller med om är rysk propaganda LOL

    Ryssland kommer inte attackera Sverige inom en snar framtid . Ryssland har problem med Ukraina att starta ett krig mot oss kommer innebära att man även startar krig mot Finland och England . England skulle krossa Putin 

    Att stänga ner våra farleder för Nato trafik skulle innebära enorma problem för deras mäktigare medlemmar

    Saab borde också införa förhandlingar med Grekland om att sälja deras nya super vapen RBS15 Gungnir 

    Skulle Saab sälja ifrån sig den till Turkiets största rivaler skulle de bli ett jävla liv. Kanske skänka några till Kurdiska milisen när man ändå håller på 

    Sätt hårt mot hårt och börja jävlas med Turkiet på riktigt  

    Det verkar som att du har en lika stor övertro på Sveriges kapacitet som Putin har på ryssland. Finland kommer gissningsvis att fortsätta processen enskilt med Turkiet.

    varför skulle England rädda Sverige? Helt ologiskt. Sverige kommer säkert att få vapen från olika håll och kanter, men vem kommer att hålla i dessa vapen? Sverige är ju ett individualistiskt land. De flesta skulle försöka rädda sitt eget skinn.


    Att ställa till med problem för Nato skulle inte kunna gynna Sverige det allra minsta. Jävlas med Turkiet skulle vara ologiskt. Jag är dock övertygad om att du har läst det någonstans, du är kanske omedveten om att ursprunget till ett så förslag kommer från Ryssland.

  • Anonym (Cliff)
    Anonym (AfS) skrev 2023-01-26 19:11:43 följande:

    Självklart rimligt och viktigt. Det är förövarna som ska bekämpas(och återvandra). Här om något borde det bli tydligt för alla att vi inte kan leva ihop. Det är inte naturligt. Det är så komiskt att många woke svenskar nu fräser ifrån mot turkarna och försvarar det svenska. Samtidigt som de röstar för att ta hit eländet. Samma med fotbolls-VM i Qatar.  De klagade sååååå på qatariernas regler och ovilja mot hbtqxyzåö. De gillar alltså inte olika eller mångkultur. Den enda mångkulturen de vill ha är kebaben på hörnet. Så verklighetsfrånvänt. 


    Eller så kan flaggbrännarna och koranbrännare flytta ihop på en ö, långt från majoriteten av människorna, kan bli lite battle Royale av det hela. 
  • Anonym (Cliff)
    Anonym (Luftenärfri) skrev 2023-01-26 20:27:45 följande:

    Ja det är att tycka, tänka och uttrycka.


    En vild gissning, men eventuellt vill man ha det sagt -så att resten av världen hör och förstår- att Turkiets ledare är en diktator med makt över en befolkning som medgörligt böjer sig för religiösa föreställningar kryddat med hederskultur. Att Sveriges regering är jävligt klen som daltar med Turkiet. Om det skiter sig med Nato på kuppen, gör det antagligen ingen av auktionstagarna ledsen.

    I väst finns motståndare som inte tänker böja sig för islams lagar och regler. Folk kan tänka sig att manifestera och demonstrera. Alla sunda ser att det bara är en bok. Att regeringen krusar sig för öst visar ju bara att svensken är totalt ryggradslös. Att ens kunna tänka sig från regeringshåll att alliera sig med en fascist får en att undra exakt hur jävlig rävsaxen vi sitter i är.


    Och regeringen sedan.. vart börjar man. Att be om ursäkt och fördöma sina medborgare och deras handlingar som sker helt i linje med våra lagar och regler. Mörkrädd blir man.


    Nej, det här skulle de (regeringen) inte lagt sig i så hade det kvävts i sin linda inom kort. 


    den sittande regeringen har ju i allra högsta grad lagt sig i iom med att sd:s mediekanals ansvarige initerade bokbränningen. medvetet saboterar deras egen Nato ansökan.
  • Anonym (Cliff)
    Anonym (Luftenärfri) skrev 2023-01-26 22:51:09 följande:

    Fortfarande; ingen som var med på den här festligheten blev ledsen att det sket sig med den där Nato-grejen. Jag sa ju det. 

    Om nu den blå regeringen verkligen åsyftar svenskt medlemskap i Nato, förstår jag fortfarande inte alla ursäkter hit och dit. Varför skulle turkarna  eller för all del något annat land vilja ha veklingar som inte ens står upp för sin egen sak vid sin sida. (Jaja, skulle väl vara ett bra geografiskt läge då). 


    Regeringen skulle låtit bli att uttala sig om bokbål och hängda skyltdockor för bästa chans.

    Personligen är jag inte ledsen. Ser helst att Sverige och Finland håller sig utanför Nato. Kommer antagligen bli besviken i slutänden. 


    Sd påstår sig vara positivt inställda till Nato ansökan, samtidigt som dom saboterar den. Uppenbarligen så vill sd då inte gå med i Nato men väljer att ljuga för svenskarna.

    Anledningen till att dom ljuger är väl för att de hellre väljer att öppna dörren för Putin och medvetet saboterar. Sd har ju som bekant starka vänskapsvans med Ryssland.

    ingenting i Sverige blir bättre för dig om ryssen tar över, alternativt skapar en lydstat.

    skulle kalla det de sysslar med för förräderi.
  • Anonym (Cliff)
    Anonym (Cliff) skrev 2023-01-27 12:39:41 följande:

    Nu har en amerikansk tankesmedja (Robert lansing institute)sagt att Chang Frick är en rysk spion. Själv förnekar han allt, såklart 


    https://lansinginstitute.org/2023/01/24/russian-military-intelligence-operation-in-sweden-besides-blocking-the-nations-nato-membership-bid-could-raise-the-level-of-terrorist-threat-in-the-country/


    Enligt expressen så säger Frick att han ändrade inställning till Ryssland när de invaderade Krim. I själva verket så reste han dit och skrev om Ryssland i positiva ordalag. Dessutom åkte han till Ryssland även 2017 men jag förstår att han ljuger. Straffet för spioneri är ganska högt.
  • Anonym (Cliff)
    Anonym (Cliff) skrev 2023-01-27 12:51:03 följande:
    Enligt expressen så säger Frick att han ändrade inställning till Ryssland när de invaderade Krim. I själva verket så reste han dit och skrev om Ryssland i positiva ordalag. Dessutom åkte han till Ryssland även 2017 men jag förstår att han ljuger. Straffet för spioneri är ganska högt.
    Med tanke på artikeln i expressen där författaren inte ifrågasätter Fricks uttalande så kan man gissa att Ryssland har sina klor även där. Vi ser nog bara en topp på ett isberg.
  • Anonym (Cliff)
    Anonym (Pappan) skrev 2023-01-27 13:29:32 följande:
    Han är Dansk och har dubbla medborgarskap (vilket SD vill avskaffa). Så det borde vara görbart! Med SD:s retorik borde man således kunna frånta honom det svenska medborgarskapet och utvisa honom  pga. "bristande vandel". 

    Lustigt är det att han vill bli medlem i SD som är emot dubbla medborgarskap.
    Sd verkar vara ett parti där den röda tråden är missnöje är du upprörd över något? Vi kan säkert hitta en grupp att vara missnöjd över, dörren står öppen.
  • Anonym (Cliff)

    f ö hörde från en turkisk källa att en grupp i Turkiet försökte bränna en svensk flagga, den var tydligen brandsäker. till slut gav dom upp och sa att ?äsch vi återvinner den inte, svenskarna blir lika upprörda? 


    det finns en viss humor i det hela

  • Anonym (Cliff)

    Flash, det är inte spionanklagelser på Frick som splittrar Sverige. Det är Ryssland och Frick som gör det.

    Frick är en anti-nationalist. Sverige behöver i stället stärkas i sin patriotism, speciellt när landet är under attack. Ryssland och Frick saboterar.

Svar på tråden Är det rimligt vid yttrandefrihet om det leder till terrorattentat?