Inlägg från: Anonym (Meister) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Meister)

    Dumpade bittra män

    Jag upplever det också ts, även om du säger att det finns individuella skillnader såklart.

    min teori är att män har lättare att flytta från saker från dem själva. Kvinnor är uppvuxna med att alltid vara ett subjekt eller objekt. Hon utsätts för granskning från olika vinklar. Män är observatörer. han döms inte lika hårt och får saker serverade. Kvinnor lyssnar mer på en man än en kvinna Bland annat.

    om en man inte kan hitta en tjej så verkar det utlösa en slags frustration. Han känner antagligen att han har förnekats en slags självklar rättighet.

    kvinnor som inte kan hitta en man verkar känna att även försöket av att finna en man ställer för höga krav på henne själv, så hon kan välja att vika av från dejtingvärlden. Det kan säkert kännas bättre att vara singel än att ha pressen att bli bedömd och ratad. 

    ergo: mannen missnöjd, arg på kvinnor, kvinnor väljer att vara nöjda med singellivet, för alternativet är inte värt det.

  • Anonym (Meister)
    Anonym (badaboom) skrev 2023-01-30 12:07:28 följande:
    Absolut, det är ofta samma personer, kommer gärna in i trådarna och stänker skit åt alla håll och kanter för att sen anmäla alla som svarar. Och vips har man tjatat sönder tråden och den dör snabbt ut, mission accomplished!
    Så män som beter sig som bittra rövhål beror på kvinnor.

    lägg ägg! Dessa män får väl ta ansvar för sina egna reaktioner, det måste alla människor göra.
Svar på tråden Dumpade bittra män