Inlägg från: Anonym (Björnes snigel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Björnes snigel)

    Ska vi göra slut?

    Varit ihop med min flickvän i 5 år. Vi gillar varandra på alla plan. Hon är verkligen en fantastisk människa. Men det som inte har funkat är sexlivet. Det är som att vi aldrig riktigt varit i synk rent sexuellt, trots att vi älskar varandra. Så detta har varit ett återkommande problem som nu dragits till sin spets. Vi har gett det två månader för att ge gnistan en sista chans men det känns hopplöst. Jag har inte haft detta problemet i tidigare förhållanden trots att dom inte varit lika bra. Vet verkligen inte vad som är fel på mig. Kan man kanske hitta tillbaka till sig själv efter att ha varit isär ett tag?

  • Svar på tråden Ska vi göra slut?
  • Anonym (Björnes snigel)

    Vi har pratat med proffs. Både separat och tillsammans. Men är ganska överens om att det känns som att dom bara slänger floskler på oss. Inget som.direkt hjälper.

  • Anonym (Björnes snigel)
    Anonym (B) skrev 2023-01-28 22:42:30 följande:

    TS på vilket sätt synkar ni inte? Blir ni intr upphetsade av varandra eller vet ni inte vad ni gillar? Kan du utveckla.


    Ja alltså. Det finns inte dethär naturliga samspelet de gångerna vi har sex. Det är som att det blir taffligt och konstigt. Sedan är våra olika sexlustar helt olika också.  Men vi har haft helt fantastiskt sex också. Men det är mer sällan än ofta.
Svar på tråden Ska vi göra slut?