• Fiona M

    Ok att vidröra gammalt ligg på sexuellt sätt?

    Ja, det är respektlöst.
    Att man har haft sex tidigare innebär inte att man någonsin har rätt till den andres kropp utan att ha stämt av innan.

  • Fiona M
    Anonym (sådär) skrev 2023-02-02 14:03:28 följande:
    Kanske för att bara för att en person tycker något är respektlöst så behöver det inte vara det, och då kan det ju vara relevant att beskriva VARFÖR du tyckte det var respektlöst.

    Det är svårt att svara på din fråga när du beskriver ett beteende men lyfter ut det helt och hållet ur ett sammanhang. Samma beteende kan vara ok eller fel beroende på sammanhang. Att lägga av en brakskit är tex helt ok på toa men kanske inte ok vid middagsbordet. Och att svara på "är att lägga brakskitar ett ok beteende" svårt att svara på om det inte läggs i ett sammanhang.
    Kan du beskriva en situation där det är OK att ta på intima delar på en person? (En situation där man kanske varit KK, gifta eller vad som helst tidigare, man är det inte längre, som i TS fall.)

    För min del känns det jättekonstigt att TS ska behöva förklara varför hon uppfattade det som respektlöst att ngn hon inte har en relation med helt plötsligt tar på henne på ett sexuellt sätt.
  • Fiona M
    Anonym (sådär) skrev 2023-02-02 18:24:21 följande:
    Är det inte just det kk brukar göra?

    Jag tycker inte alls det är konstig att förklara för andra att man ändrat uppfattning om något eftersom människor sällan är tankeläsare och kommer oftast utgå ifrån det som sagts och inte vad man tänkt men inte sagt.

    Har TS varit tydlig med att hon inte längre ville ha en sexuell relation med honom? Om hon inte varit det hur ska han då veta att hon ändrat sig?
    Att man varit KK för flera ÅR sedan ger inte automatiskt rätt till ens kropp.
    Brukar du tro att du får börja tafsa på ex bara för att ni haft en relation tidigare?
Svar på tråden Ok att vidröra gammalt ligg på sexuellt sätt?