Inlägg från: Anonym (Tvillingmorsan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvillingmorsan)

    Konstig grej med min sambo. Hon tar alltid så lång tid på sig hem?

    TS, om du har skäl att misstänka något, är det inte för att hon tar lång tid på sig hem. Det som tar 30 min för en del, tar 60 min för andra. Särskilt om man inte har bråttom / inte har någon tid att passa. Och kommer hon hem ca 18, har ni väl hela kvällen tillsammans?

    Vad misstänker du egentligen? Att hon snabbknullar andra varje dag efter jobbet?

    Det är ju inte som att hon ringer och säger: "Hej älskling, jag måste jobba över idag, kommer hem ca 22". (Jaha, vem ska jobba under).

    Hon är väl en person som gärna tar god tid på sig eller fastnar i saker på vägen, särskilt om hon inte har någon tid att passa.

    Sen undrar man ju varför hon känner behov av att höra av sig varje gång och säga att hon är på väg hem? Det brukar vi bara göra om det gäller något speciellt. Annars kommer man när man kommer, eller hör av sig om man blir jättesen eller om det hände något.

  • Anonym (Tvillingmorsan)
    Anonym (Fundersam) skrev 2023-01-31 08:05:06 följande:

    Dessutom är hon lite privat och hemlig av sig. Inte på ett sätt som direkt gör mig misstänksam men ändå. Hon är det..

    Men det som hände igår triggade igång nåt som inte är bearbetat. I början när vi flyttat Ihop så pratade hon jättemycket om en kollega. Varje dag efter jobbet så pratade hon massor om honom. Återberättade skämt de dragit osv.. Och ja jag blev lite misstänksam det blev jag. Hon jobbade också ofta sent kommer jag ihåg, Då i början var det en gång när hon skrev att hon gick från jobbet och var på väg till tunnelbanan. Jag råkade va i närheten av en slump och skev tillbaka och frågade var hon var. Jag skrev att jag också var i närheten. Men jag fick inget svar tillbaka. Jag ringde men inget svar. 


    Tyckte det var konstigt för vi brukade skriva till varandra på den tiden efter att hon jobbat klart. Jag väntade vid hennes tunnelbanestation men hon kom aldrig. Jag åkte till slut hem, då var hon redan hemma. Hon hade inte haft ljudet på.. Hels den historien kändes konstigt men Jag hade inget att gå på och släppte det. Det var väl hjärnspöken bara..


     


    Kan det vara detta som spökar TS? Hade detta hänt mig, hade jag börjat undra. Det är inte alls samma sak som att hon tar längre tid på sig hem än vad du gör.

    Jag och min man har som "regel" att inte höra av oss till varandra hela tiden, varken under eller efter jobbet. Bara ibland eller om det gäller nåt särskilt. Ständigt ringande eller messande leder bara till stress. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. Vi kommer dock oftast hem sent på eftermiddagen eller tidigt på kvällen, om vi inte jobbar hemifrån. Skulle min man inte dyka upp och inte höra av sig, skulle jag bli orolig, men det är ju en annan sak.
  • Anonym (Tvillingmorsan)

    Så ert egentliga problem TS, är inte att din sambo tar lång tid på sig hem, utan dåligt sexliv och dålig kommunikation?

    Det är detta ni måste lösa, inte att hon inte skyndar sig hem efter jobbet.

    Du fokuserar på fel saker. Orsaken till att du går omkring och undrar, och kanske överdriver, är ju att ni inte har det bra i övrigt. Hade ni haft det bättre, samt kunnat kommunicera ordentligt, hade du öht inte brytt dig om hon tog en halvtimme eller en timme längre på sig hem, än vad du gör. Det är ju inte som att hon är borta hela kvällen eller inte hör av sig.

Svar på tråden Konstig grej med min sambo. Hon tar alltid så lång tid på sig hem?