• Anonym (Hon)

    Kommunicera förväntningar på Alla Hjärtans dag

    Anonym (Lenore) skrev 2023-02-01 08:35:04 följande:
    Kommunicera förväntningar på Alla Hjärtans dag

    Jag vet att många tycker Alla Hjärtans dag är en töntig och kommersiell dag, men kan inte låta bli att bry mig och ibland får man väl lov att bry sig om töntiga saker, väl? 

    Jag vet att jag kommer bli ledsen om jag inte blir uppvaktad av min pojkvän men vill samtidigt inte vara tjejen som droppar subtila hints och sedan surar.

    Vi har varit ihop i några månader och han är inte så bra på presenter. Fick en panikinköpt pocketbok och en chokladask från LIDL på julafton. Han fick en designad inredningsartikel, inget dyrt men, om jag får säga det själv, mer genomtänkt.

    Jag själv ska nog baka åt honom eller något, så inget storslaget men vill ändå uppmärksamma dagen och känna mig lite uppvaktad. Är sjukt kluven pga att jag vill ju helst att sådant ska komma spontant, men känner att det är mer sannolikt att helvetet fryser till is än att han dyker upp med en bunt tulpaner framför min dörr.

    Tips på hur man kommunicerar detta utan att vara anklagande de?

    Erfarenheter? Är särskilt intresserad av männens perspektiv på det här.


    " men vill samtidigt inte vara tjejen som droppar subtila hints och sedan surar."

    Då får du prata klartext. "Vad ska vi göra på alla hjärtans dag om två veckor?. Jag tänkte köpa något fint till dig. Ska vi göra något annat, gå ut och äta t ex?"
Svar på tråden Kommunicera förväntningar på Alla Hjärtans dag