Inlägg från: Anonym (gösses) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gösses)

    Samma kön. Tänk om hon är min tvillingsjäl

    Tänk om hon är min tvillingsjäl... men herregösses... jag trodde de flesta slutade tänka så när de passerade 7 år och disneyromantisk syn på relationer. Men tydligen inte....

    Alltså TS, om du hela tiden ska springa runt och se dig om efter potentiella tvillingsjälar i dina relationer, och investera 50% i din relation men ständigt hålla ett öga mot horisonten efter nya potentiella äventyr så är det kanske bäst om du förblir singel?

    Om inte annat vore det kanske bra om du redan från början är tydlig med din något barnsliga syn på relationer för varje ny partner så de vet att du är osäker mark och inget att investera i en långvarig relation med för du kan när som helst så syn på en tvillingsjäl i horisonten och kommer då vara borta med ett rosa poff!!!

  • Anonym (gösses)
    Anonym (Funderar) skrev 2023-03-02 21:36:33 följande:
    Hej signaturen "Jösses". 

    Jösses, ja Jösses du verkar veta mer om mig själv än vad jag själv gör? Spännande! 

    Håller inte med dig om att jag har en "barnslig syn på relationer".  Det går inte att säga så bara för att jag nämner ordet "tvillingsjäl" eller tänk om "hon är min tvillingsjäl" om du , jösses, hade tagit dig bättre tid till att läsa vad jag tidigare skrivit i svar till andra kloka människor här så hade du lätt kunnat se att jag pratar om en kvinna jag tycker om. Inte om flera. Ordet tvillingsjäl är även skrivet med en glimt I ögat. 

    Jag tror absolut att jag är någon att "investera i" för en långvarig relation.  För ingenstans har jag skrivit att jag skulle vara någon som "får syn på en tvillingsjäl i horisonten" och med det lämnar en kvinna för en annan. Att spela spel eller att utnyttja andra människor är illa och ingenting jag vill ägna mig åt. Däremot vill jag gärna lära känna den kvinna jag tycker väldigt mycket om, men som jag av olika skäl ännu inte riktigt vågar berätta om mina känslor för. 

    Tycker det är ganska trevligt faktiskt att förlängesedam ha passerat 7 års ålder men att ändå våga ha kvar ett barns fantasi och drömmar. Tycker du inte? Så lite disneyromantik är aldrig fel heller eller hur? Fram för mer drömmar och passion här i livet. Vi lever bara en gång. Lite klyschigt är det ju så att livet inte går i repris. Det gäller att ta vara på livet och  på möjligheter. Även att vara vänliga mot varandra, vara ödmjuka och hålla god ton. Helt enkelt vara en schysst medmänniska. 

    Nä. Nu är det dags att sova. Imorgon är en ny dag. Så "poff poff" och god natt och sov så gott säger jag då även till dig "Jösses". Hoppas att du själv ska finna det du söker här i livet. Tappa aldrig tron på kärlek! Lycka till!  
    Du bekräftar ju bara det jag skrev... jag vill ju bara lära känna.... för just denna är min tvillingskäl... och om 2 år så ploppar förmodligen nästa tvillingsjäl upp som du oxå bara måste lära känna... och så nästa.... varför ge sig in i en långvarig relation öht om du konstant ska hålla utkik efter nästa tvillingsjäl?

    Ja det är säker jättekul för dig att kunna fortsätta bete dig som en 7 åring som vuxen... men för de som gör misstaget att ha en relation med dig i tron att du oxå resonerar som en vuxen så är det kanske mindre kul?

    Jag har absolut tro på kärlek, jag har bara en annan syn på kärlek och relationer än den disnyeromanstiska varianten med tvillingssjälar som du verkar ha. Du borde kanske lite fundera på vad det är som skiljer mellan människor som kan ha långa relationer och de som hoppar runt konstant? Kan det ha nåt att göra med vilken syn man har på kärlek och relationer kanske?
  • Anonym (gösses)
    Anonym (Funderar) skrev 2023-03-02 22:46:29 följande:

    Hej igen "Gösses". 

    För att förtydliga igen: jag "hoppar inte runt" mellan olika kvinnor. Varför skulle jag vilja göra det? Och vad vet du om mina relationer? För din kännedom så kan jag berätta att alla mina tidigare relationer fakruskt varit just långvariga. Men egentligen så är det ingenting som är ditt att veta eller ha att göra med ens. 

    Du verkar ha bestämt dig för att veta hur jag är och vad för slags relationer jag har,, vad jag söker och hur jag beter mig. Som jag sa tidigare så är att utnyttja andra, leka med andras känslor illa. Att hoppa från den ena till den andra tyder vidare på en enorm brist på självkänsla. Synd. 

    Alla människor är dessutom väldigt olika. Så det gäller att vara ödmjuk inför det och att ha ett öppet sinne. Inte trycka ner andra eller tala nedlåtande mot sina medmänniskor. 

    Peace 😊


    Nja, att ha ett öppet sinne och vara omogen är inte riktigt samma sak.
    Visst barn är väldigt öppna i sinnet, men det är ju till stor del för att de inte haft tid på sig att mogna och är väldigt naiva.... 
Svar på tråden Samma kön. Tänk om hon är min tvillingsjäl