Inlägg från: Anonym (F) |Visa alla inlägg
  • Anonym (F)

    Hur länge skall man vänta med sex om man är seriös?

    Oralsex EFTER vanligt sex och vanligt sex väntar man med minst två månader om man träffas regelbundet, och den tiden räknas från det att man dejtar exklusivt, ifall det är en faktor.

  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-02 15:12:23 följande:
    2 månader? Varför oralsex efter vanligt sex? 
     
     
    För att all sexuell aktivitet ska väntas med men av samma anledning varför man inte har sex för tidigt; att man framstår som billig. Det är inte säkert han tänker det aktivt (en del killar gör det) men du ger honom sexuella tjänster (ofta utan att det blir oralt i utbyte) och det skapar en viss skiftning i "makt" eller hur man vill se det, plus att det är rätt billigt att suga av random killar om man söker seriöst, alltså vilken kille vill ha en tjej som håller på så?
  • Anonym (F)
    Anonym (Omöjligt) skrev 2023-02-02 15:31:31 följande:
    Men snälla....menar du allvar? 
    Ja...usch dessa tjejer som är ok med att suga,  de är slampor hela bunten. Men killarna som blir sugna, de är riktiga guldkorm de! 
    Ja jag menar allvar. Hur kul att veta att en tjej suger av killar till höger och vänster som hon knappt känner? Hur många kukar har hon sugit den här månaden innan hon träffade just person X? Ja jag menar allvar, och du kan stoppa tillbaka de där guldkornen på valfritt stället. JAG har aldrig påstått att de skulle vara några hjältar i det här! Själv vill jag iaf inte ha en kille som träffar såna slampor heller.
  • Anonym (F)
    Anonym (Maria) skrev 2023-02-02 15:33:30 följande:
    Sen är det väl antagligen inte så speciellt -random-. Han var väl attraktiv för henne. 
    Och hur många fler har hon sugit av denna månad? Denna vecka? Det vet han ju inte. Fräscht....
  • Anonym (F)
    Anonym (Maria) skrev 2023-02-02 16:08:26 följande:
    Är det så ofräscht så behöver han ju inte stoppa snoppen där?
    Ja det struntar väl jag i? Det är upp till var och en om de vill det eller inte.
  • Anonym (F)
    Anonym (Maria) skrev 2023-02-02 17:24:57 följande:
    Om du struntar i vad folk gör så varför diskuterar du det då?
    Detta råkar vara ett diskussionsforum och ts ställde frågor.
  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-02 17:18:04 följande:
    Jag tycker inte att ge oralsex skapar något slags maktskifte åt mannens håll. Om något tvärtom. Men jag har hört det förut så det kanske ligger något i det? 

    Men hur går oralsex till? Jo 9 av 10 gånger att jag säger åt en man att slappna av och njuta, kanske försiktigt knuffar ner honom i en säng, soffa, fåtölj innan och sedan ger jag honom oralsex. Initiativet kommer ju från mig själv. Om det handlar om makt, vilket jag inte tycker, men om: Har han då makt över mig eller jag över honom?

    Ja tyvärr är jag alldeles för billig, därför behöver jag nog tids/antal dejt/commitment - regler att följa innan jag beter mig billigt. Men då kommer även nästa fråga om jag skulle ha en seriös relation hur ofta jag får initiera sex i olika former då utan att verka dålig/billig. Att få ge oralsex, hur är reglerna för det tycker du annat än att det skall vara efter vi haft vaginalt sex först? Hur ofta får jag initiera det och hur är fördelningen mellan få initiera det och att initiera samlag?

       
    Anonym (F) skrev 2023-02-02 15:57:30 följande:
    Och hur många fler har hon sugit av denna månad? Denna vecka? Det vet han ju inte. Fräscht....

    Inte sugit av någon sedan i skiftet november/december. På väldigt många år har det aldrig gått över 2st i månaden. Men någon gång när jag blivit dumpad/vill inte ha något seriöst så kan det röra sig om några få dagar, men inte blivit fler än 2 på en månad. Så svaret om han frågar sig det är max 1 fler än honom inom den tiden. 
    Oavsett att du tycker att du har makt i just situationen så missar du helt de psykologiska funktionerna bakom.

    "Hon" i min fråga ang. hur många avsugningar gällde inte just dig utan kvinnor som ger avsugningar för lättvindigt, alltså ingen särskild.
  • Anonym (F)
    Anonym (Maria) skrev 2023-02-02 17:29:36 följande:
    Men varför diskuterar du något som du är ointresserad av?
    Vem påstår att jag är ointresserad av ämnet? Jag skulle inte ha skrivit annars, eller hur?
  • Anonym (F)
    Anonym (Maria) skrev 2023-02-02 17:57:13 följande:
    Så varför skrev du att du struntar i det då?
    Det gjorde jag inte. Jag struntar däremot i om det finns män som väljer att få avsugningar av okända kvinnor eller dejta kvinnor som håller på så. Det är en helt annan sak och hör egentligen inte ens till trådens fråga.
  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-02 19:25:25 följande:
    Jag missar säkert helt de normala psykologiska funktionerna som ligger bakom...men jag tycker det är fantastiskt att få ge det till någon jag älskar (eller tror mig älska) . Jag tycker att jag känner från honom att wow, vilken tjej, väldig stor uppskattning och liksom kan känna i mig att han njuter...svårt att förklara. Se kärleken på hur han grimaserar, höra ljuden han gör ihop med ljud aktiviteten gör och känna att det här är något väldigt fint jag ger och att jag är väldigt uppskattad.

    Snälla ts, nu måste vi dra i bromsen. Någon du tror dig älska...? Jag kan säga så här, om du väntar med oralsex så pass länge att du har sådana känslor så är det inga problem, det borde ta åtminstone några månader innan man kommer till den punkten. Tyvärr tror jag inte att det tar så lång tid för dig och att du går in i sånt här alldeles för snabbt. Dessutom lurar du dig själv om du tror att det är så en man tänker om dig bara för att du är bra på att suga. Kärlek eller känslor har inget alls med det att göra. Jag tror tyvärr att du riskerar att utnyttjas.
  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-02 21:46:03 följande:
    Jag kan få sådana känslor väldigt snabbt att jag tycker mig klicka med någon, förstår någon, hör ihop med någon och älskar någon. Det är inte månader utan dagar. Kanske att vi matchar med varandra, skriver om varandra, han berättar om sig själv frågar saker om mig, sedan ses vi och det kan kännas väldigt bra. Får jag känslan av att det här är en snäll, försiktig och lugn man och inte en alfa-machokille (ogillar sådana och känner mig väldigt otrygg om jag får de vibbarna) så blir det lätt att jag initierar redan första dejten, sedan spinner hjärnan på enormt snabbt och det känns som att han känner lika starkt. 

    Blir väldigt mycket jag som är drivande, ok att jag sover över eller vill du sova över? och jag försöker få honom att stanna och jag vill ses så snart som möjligt Det här känner jag ofta att mannen speglar. Han vill sova över, eller vill att jag sover över, han är glad/jätteglad åt att vi umgås på morgonen, vill absolut ses. jag är som miljonvinsten på lotto, jag är underbar, yippie, jag är så fantastisk att han tror han drömmer. Stannar gärna eller jag får stanna. Om det är en vardag vill han gärna ses och absolut direkt efter jobbet funkar för honom, han kan tom komma ifrån redan på lunchen om jag vill ses då och sedan flexa bort resten av dan. Eller jobba hemifrån och fortsätta umgås. Såna saker. Liksom känslan att han är väldigt glad i mig och vill vara med mig lika mycket som jag vill vara med honom. Men det här håller i sig kanske två veckor en månad, lite olika, men sedan tycker han att jag är sinnessjuk, mer röda flaggor än en kinesisk militärparad (Ja en sade precis de orden!) och att han gärna är KK men inte mer.

    Som att han är väldigt väldigt positiv först men att jag slutar vara trevlig att vara med väldigt fort trots att jag bara är ännu mer positiv till att vara med honom...inte mindre.
    Du borde ta till dig vad de här killarna säger till dig. Jag håller med dem om flaggparader och att du säkert framstår som.... ja jobbig kan vi väl säga. Du måste dra ner tempot extremt mycket, jag hoppas du förstår att det inte är normalt att agera och reagera på det här sättet.
  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-02 22:44:38 följande:
    Hygienisk poäng givetvis, man vill ju vara fräsch och ren. Men fattar inte poängen att duscha själv om man är ett par istället för att duscha tillsammans.
    Anonym (F) skrev 2023-02-02 21:54:37 följande:
    Du borde ta till dig vad de här killarna säger till dig. Jag håller med dem om flaggparader och att du säkert framstår som.... ja jobbig kan vi väl säga. Du måste dra ner tempot extremt mycket, jag hoppas du förstår att det inte är normalt att agera och reagera på det här sättet.
    Ja exakt och därför behöver jag en slags tidsgräns innan jag kan ha sex med någon, hur ofta jag får ha det osv. Pratar litegrann med en kille just nu, han verkar väldigt gullig, och kanske vi ses. Vill liksom inte upprepa mönstret.
    Som sagt, vänta ett par månader åtminstone.
  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-03 00:00:00 följande:
    Ok ett par månader. Låter länge men kan nog vara görbart om ett par månader är 2 och inte mer. Om han tar initiativ innan det kan jag då agera på det? Kan jag agera på olika sätt som liksom..vad skall vi säga? Triggar honom att ta initiativ för att komma runt det?

    Om vi börjar ha sex, och är ett par, är jag då fri att initiera hur ofta jag vill eller vilka begränsningar finns där?

    Helskotta vad svårt det här är :(
    Ett par är två ja, men du kan till och med vänta tre månader för säkerhets skull. O han tar initiativ så säger du att det är för tidigt och att du vill att ni lär känna varandra först. Du ska självklart INTE försöka trigga honom till att ta initiativ! Det är lika illa som att du själv gör det!

    Om ni är ett par har ni sex hur ofta ni vill och vem som helst av er tar initiativ. Frågan är mest om ni då föredrar lika ofta eller inte, som alla andra par.

    Nej det är inte svårt. Man ligger inte med någon man knappt känner och har man en relation så måste den få utvecklas på ett naturligt sätt.
  • Anonym (F)
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-03 19:03:52 följande:
    Det här med att då få initiera hur mycket jag vill är en väldigt stark morot. Men kanske en dum fråga...vi säger att jag beter mig normalt som råden i tråden. Ses max 2ggr i veckan, neutral mark, träffa hans vänner, (låtsas) ha ett liv, ingen sex. Kan man gå från det till att vara med varandra så ofta/mycket som möjligt (typ all tid som inte är arbetstid) och ha sex 2-3-4 ggr om dagen (behöver inte vara vaginalt att få ge oralt funkar med) eller skall det stegras upp mot det över ytterligare tid?
    Nej, du kan ändå inte kväva en annan människa trots att ni är i en relation genom att spendera i princip all fritid tillsammans. Allt fram till dess att ni blir ett par hade du förstått helt rätt däremot. Och om killen vill ha sex lika ofta som dig så varsågod att knulla som kaniner. Men det där med att låtsas ha ett liv är aldrig bra, du SKA ha ett eget liv vare sig du är i relation eller inte.
Svar på tråden Hur länge skall man vänta med sex om man är seriös?