• Anonym (???)

    Hur många av er sov INTE ihop varje natt när ni blev ihop? Hur ofta är normalt??

    Så ni sover med andra ord ihop 3 av 4 nätter när han inte har barnet? Du får nog sätta dig ner i båten och inse att han absolut prioriterar dig, trots knepiga arbetstider, bara det att barnets trygghet har högre pris. Han kan såklart inte sova hos dig när han har barnet, och ni ska nog vänja in barnet försiktigt i att du sover över hos dem. Som sagt, det är en månad ni varit något annat än ett distanspar. Lugna ner dig. 

  • Anonym (???)
    Anonym (Li) skrev 2023-02-06 08:10:21 följande:
    Ah, hade inte förstått att han hade barn! Har han barn varannan vecka så definitivt är 3-4 gånger mycket! Alla är inte likadana, vissa har större behov av ensamtid. Om inte TS har barn så förklarar det saken. Att man som barnfri tycker att den personen som är förälder ska lägga all sin barnfria tid på en medan den personen kanske behöver ta igen sig lite och ägna sig åt sina intressen när den kan. Håller med, tagga ner TS! Annars är du snart singel igen!
    Han har barnet sön-till ons VARJE vecka och sover sen ihop med TS 3 av 4 dagar resten av veckan. TS kräver med andra ord att han antingen ska lämna barnet ensam för att sova med henne eller bjuda in henne att sova hos dem när barnet är där...
Svar på tråden Hur många av er sov INTE ihop varje natt när ni blev ihop? Hur ofta är normalt??