Inlägg från: Dollooo |Visa alla inlägg
  • Dollooo

    BF Oktober 2023

    Hej! 


    jag var med i februari BIM! Så hoppar hit med :) !
    tredje barnet för oss och Inte berättat för någon än maken. 

  • Dollooo
    Fyran4 skrev 2023-02-05 18:08:40 följande:

    Välkommen :) Samma för oss, bara jag och maken som vet. Tänkte försöka hålla det så fram till efter NIPT. Jag fick dåligt kub resultat min förra graviditet och fick göra NIPT som det blev tekniskt fel på så jag fick ta nytt blodprov och fick vänta totalt 4 veckor innan jag fick resultatet. Tyckte det var jobbigt att alla visste för så fort de fråga hur det gick med graviditeten så brast jag i tårar. Så denna gång gör jag NIPT först och därefter berättar jag.

    Vet du när du har BF? 


     


    men ååhhh!! Så tufft verkligen när alla e på och man själv inte vet prognoserna kring graviditeten. Ja men smart att vänta med det. I vilken vecka gör man NIPT? 


    jag har räknat att jag har bf mellan 5-9/10 min mens har spökat så mycket så hade inte ens någon tanke om att jag skulle bli gravid denna månad. Men om jag prickar med när jag tror min ägglossning var så blir det 6/10. Får se vad barnmorskan säger imorgon. 


    när ska du vara beräknad? :)

  • Dollooo
    Fyran4 skrev 2023-02-06 05:55:31 följande:

    Sallys Välkommen :)

    EnyaLouise Mitt illamående är just nu hanterbart. Kommer och går under dagen. Igår höll jag mig för att spy på morgonen. Jag mår ganska illa just nu men hoppas jag kommer klara det utan att spy idag med. 


    Dollooo Jag har BF 12/10. NIPT gör man mellan vecka 10-12 sen får man svar inom 10 arbetsdagar. Tänkte ta reda på kön med då så man kan börja shoppa :) Jag har tyvärr gett bort det mesta efter min yngsta son men har lite sparat. 


     


    då hänger jag! Kul att få se kön tidigt iaf hehe. När födde du din yngsta? 😊

  • Dollooo
    Fyran4 skrev 2023-02-06 20:03:51 följande:

     


    yngsta är tre år. Jag har fertilitetsproblem så jag var inte hoppfull om att få en fjärde nu när jag nästan är 40 år. Med min mellersta tog det tre år innan jag blev gravid och med min yngsta tog det 10 år. Vi försökte med ett syskon i nära ålder till den yngsta aktivt i 1 år och därefter har jag inte gjort något särskilt mer än att ha sex på äl och det tog ytterligare 1 år innan jag blev gravid. Gav upp efter 1 år och därför gav jag bort nästan alla bebissaker, trodde verkligen inte att jag skulle få fler barn. Kan fortfarande inte förstå det de stunder jag mår bra, då undrar jag om jag verkligen är gravid :)


    vilken resa du har haft! Kan förstå varför det känns ofattbart att du nu ska få barn. Väldigt glad för din del och tror att det kommer gå super bra verkligen. Ibland så tar livet andra vägar hehe :) stort grattis igen verkligen 🤍

  • Dollooo
    EnyaLouise skrev 2023-02-14 21:15:38 följande:
    Jag är gärna med i en Facebook-grupp! Jag är med i den stora bf oktobergruppen men skulle vara mysigt att vara med i en med inte lika många medlemmar också 🥰
    Är också med i den stora 😅 tänkte tills resten av tjejerna på familjeliv plussar men är gärna med i en mindre FB grupp. 
Svar på tråden BF Oktober 2023