Inlägg från: ladylovely |Visa alla inlägg
  • ladylovely

    BF Oktober 2023



    Skuttar in jag med... Gissar att bf är typ  31 oktober 😅 väntar 4de barnet 🥰
  • ladylovely

    De symtom jag märker av är att jag är varmare, svettas mycket om nätterna. Lite ont i brösten samt molvärk som breder ut sig mer åt höger sida. Och lite yrslig och darrig i kroppen till o från.

    Jag går gärna med i fb gruppen senare, vill se så fröet stannar kvar först. Efter 2 missfall sedan i höstas så är man ju lite avtrubbad känslomässigt.  Vid missfallen hann jag bara vara gravid 4 dagar efter bim.
    Iom att jag är 40 så vet man ju att oddsen kanske inte är helt hundra, som det var när jag fick mitt första barn när jag var 21. 

  • ladylovely
    Anonym (Margoten) skrev 2023-02-18 00:46:12 följande:

    tittar in här BF beräknat 13/10. Är 43 och om det här går vägen blir det mitt 4 barn har sedan tidigare en 17, 15 och 9 åring. Min sambo är 52 och har  en dotter på 21!!!  

    Ja herregud, känslorna har varit minst sagt upp och ner, en del av oss har väll kanske känt ?nej men inte ska väll vi? 

    I dag fick jag en mini blödning klart ljust blod, aldrig haft vid tidigare graviditeter- och fick panik. Hoppas så att det bara var skrämsel hicka och inte början på något. Håll tummarna för oss  


    Jag har liknande åldrar på barnen ☺️ 13,17 och 18. Och bonusbarnen är 10 och 13 ☺️
  • ladylovely

    Idag ligger jag hemma med värmekudde på magen och tagit en alvedon. Sån jäkla kraftig molvärk och ilningar i underlivet.  Men jag tänker se det positivt, då händer det något i magen.. 

  • ladylovely

    Mina test är helt blanka idag 5 dagar efter bim. Precis som vid de 2 gångerna innan jag testat plus. Så jag inväntar monsterblödningen 😔
    Tur jag har en remiss till gyn till veckan så de kan reda ut vad som är fel...

    Lycka till allihopa 💖

Svar på tråden BF Oktober 2023