• Anonym (Ökhgubl)

    Oralsex utan motprestation?

    Killar (eller svarande sambo): hur ofta går ni spontant ner på er tjej utan att hon bett dig (!), helt osjälviskt utan egen önskan om att få ligga av det utan bara för att ge henne orgasm och sen är det bra så och kvällen fortsätter?
    Alltså INTE som en del av förspel utan en enskild händelse för att ni vill?

    Är 33 och tror inte om jag nånsin varit med om det. 

  • Svar på tråden Oralsex utan motprestation?
  • Anonym (Nemo)

    Jag älskar att ge en kvinna oralsex. Finns inget bättre än att få slicka en ren, nytvättad välrakad fitta!Tungan ute
    Är svårt nöjd av att få slicka utan att något mer händer.....

  • Seb1991

    Jag vill helst gå ner på sambon varje dag! Men hon säger oftast Nej! Slicka e de bästa som finns enligt mig! Och har alltid varit sån jag njuter även av att slicka henne se henne njuta gör ju mig glad! 

  • Stiffy

    Inga som helst problem att slicka utan motprestation, det skulle jag göra varje dag om så önskades. Tycker det är det finaste och mest sensuella som finns.

  • Anonym (fundersam)
    Anonym (Får inte) skrev 2023-02-06 09:44:30 följande:

    Hade älskat att få göra det men frugan gillar inte oralsex. Hon gillar inte att jag är där och pillar alls.


    Jag har upplevt samma. När vi sen har pratat om det på senare tid framkommer det att hon känt sig stressad att komma, vilket hon har mycket mycket svårt för. Det enda som funkat verkar vara en speciell klitoris-stimulerande leksak. 

    Så... Hon har knappt låtit mig försöka göra det skönt för henne en stund, ens.
  • Anonym (det bästa som finns)

    Med risk att låta som ett pervo så älskar jag att slicka, långt mer än att själv få oralsex utfört på mig eller "vanlig" sex så detta är något som jag gör så ofta jag kan.

    Både på eget initiativ men får jag välja själv så är det hon som initierar det och tar kommandot fullt ut - finns inget sexigare än en tjej som "använder" mitt ansikte och min mun för att komma utan någon som helst tanke på att återgälda det eller om jag får luft så det räcker eller inte.

  • Anonym (Man)

    Skulle gå ner mer ofta på henne om det inte var så att jag blir nekad. Hon är lite reserverad och obekväm med att jag slickar henne även om det blivit bättre. Däremot så brukar jag ofta ge henne orgasm med fingrar och jag skulle nog säga att hon får fler orgasmer än mig över tid. Jag ger henne gärna orgasm utan att kräva eller få något tillbaka. Det är liksom en igångsättning jag har, att ge henne orgasmer och att få se henne njuta. 

  • Anonym (periodvis ofta)

    Periodvis har jag slickat min fru ofta utan motprestation. Men på senare tid varken rakar hon sig eller duschar särskilt ofta så jag antar att hon inte är så intresserad av att få det längre

  • Anonym (GG)

    På mitt ex gjorde jag det ofta. Men min nuvarande sambo har inte sagt något om att hon gillar det.

  • Odd Even

    Det har jag gjort många gånger. Kvinnans njutning är det centrala för mig.

Svar på tråden Oralsex utan motprestation?