Inlägg från: Anonym (Yup) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Yup)

    Att klä av sig med ny partner

    Ja, men man får blocka de tankarna om man vill ha en chans att ligga. Är jättebra på och blocka ut min osäkerhet över min kropp när jag ligger med någon och bara befinna mig i stunden. Det går liksom inte att göra något åt dom där extrakilona, hängbrösten och rynkorna. Dom väljer ju också att klä av sig med mig och bör säkert på liknande osäkerheter.


    men ja, jag har ångest över hur jag ser ut på flera sätt. Men förhoppningsvis är den jag ligger med klok nog att förstå att vi alla har våra brister och att tiden har sin gång.

    Men kaffedraken, öva dig på att klä av dig på stranden eller badhuset. Det hjälper att se andra i samma ålder och se att man inte är så annorlunda. Livet är för kort för att noja över småsaker.

  • Anonym (Yup)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-07 16:59:22 följande:
    Det du kallar småsaker är inte småsaker för alla. Det är säkert 20 år sen jag badade ute bland folk, så den ångesten är inget som känns bagatellartad för mig.
    16 år sen jag låg med en kvinna, och hon var den första och enda. 
    Vill du ha en chans att klara en sådan situation med en kvinna i framtiden så måste du öva dig på att visa din kropp. Börja med små steg, gå omkring naken hemma, åk till stranden och ha skjorts o t-shirts första gångerna, sen ta av t-shirten. eller sätt dig i bastun på gymmet eller ett hotell med handduk runt dig och titta på hur andra män i samma ålder ser ut. Har svårt och tro att du är annorlunda på något sätt.
    Jag har senaste 10åren legat med 50 män i åldrarna 30-55 i olika tjocklek och längd och har aldrig tänkt något negativt om deras kroppar. 

    eller lägg upp en anonym bild här i någon lämplig tråd på dig i kalsonger (utan ansikte) och fråga andra om vad dom tycker?

    livet är för kort för och fastna i dessa negativa tankar. Du vill ju dejta, du vill ju ha sex, du vill ju älska och kramas, men du är inte villig att förändra dina tankar via ändrat beteende eller med terapi. Du behöver prioritera din egen mentala förändring för att komma vidare.

    fattar faktiskt inte varför du ältar yngre kvinnor med äldre män när du inte ens kan klä av dig på en strand, hur skulle du någonsin kunna klä av dig tillsammans med någon som har en "ung oförstörd kropp"? Dags och börja fundera på varför du väljer att fastna i omöjliga fantasier istället för att ta steget mot att faktiskt leva. 

    med all välmening ;)
  • Anonym (Yup)
    Anonym (ett före och ett efter) skrev 2023-02-07 22:26:06 följande:
    Härligt. Avundas dig verkligen då jag inte känner samma för åldrade utseenden. Är väldigt präglad av medias bild av evig ungdom = attraktiv och sexuellt åtråvärd.

    Men sluta glorifiera ungdomens utseende och sluta konsumera de medier som påverkar dig så pass att du inte kan finna jämnåriga attraktiva. Börja titta efter bra egenskaper i de du träffar som är i samma ålder och sluta fokusera på kroppen, så kanske attraktion faktisk kommer naturligt. Men framförallt, sluta se ditt eget åldrande som en sorg och se det som att det är nu du kan börja skita i alla ytliga nojor och leva medans det går. 


    sexet är bra mycket bättre efter 40 och blir bara bättre och bättre, trotts att kropparna inte ser ut som i porren eller ungdomen. Allt handlar om inställning. Allt på tallriken är inte snyggt, men även den fulaste måltiden kan vara den bästa och den vackraste den sämsta. Så vad vill du tillfredsställa, ögat eller sinnet?

  • Anonym (Yup)

    Vad exakt var det de kritiserade med din kropp när du var ung och vältränad?

    känns rätt ofta att du väljer att se dig själv som offer och att allt är värre för dig.
    jag har fött 2 barn och mitt underliv ser definitivt inte ut i närheten av vad det gör i porrfilmer (inte ens i de hemmagjorda klippen). Klart jag tänker tanken ibland när jag är låg att det är skit och att det kanske är därför ingen vill inleda någon längre relation med mig tillsammans med mina extra kilon, men min längtan efter kärlek och närhet är större så jag blockar de tankarna (jag kan ju ändå inte göra något åt detta) och hoppas på det bästa när jag träffar en man.


    Tror du ärligt att det är enkelt att vara kvinna i dagens samhälle? Alla reklamer, tiktoks, forum, tv svämmar över med skönhetsknep och ingrepp på hur vi ska göra oss smala och attraktiva för män. 8 av 10 män jag dejtat har varit extremt fixerade vid sin vikt och vissa av dom även kommenterar min vikt med att komma med råd som jag aldrig bett om. De flesta män säger att de vill ha naturliga kvinnor men väljer ändå att titta på porr där merparten är opererade i bröst och underliv, waxade, botoxade, lösnaglar, lösfransar och gud vet vad. Du kan förändra din världsbild med att välja att sluta titta på sånt OCH sluta titta på 20åringar i dejt-apparna. Men du verkar gilla att plåga dig själv.

    som sagt innan, vill du ha friska tankar så måste du jobba för det. Du måste bestämma dig för och sluta hänga här, för och träna, för och förändra dina tankar. 
    vill du träna så skiter du i att det är en massa muskelberg där och tränar ändå. Om du utsätter dig för det så blir du bekväm. Som jag förstår det verkar du vara ledig på dagarna, då är det dessutom ofta lugnare på gymmen.

    och säg upp kontakten med din familj, du mår ju inte bra av att ungås med dom!!

  • Anonym (Yup)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 10:37:30 följande:
    Ja, det blev lite väl mycket. Ska inte göra nån ny tråd idag i alla fall.
    Men den här tråden är seriös. 

    Men, ta till dig något av råden du fått här i tråden och gör något annorlunda idag istället för att sitta och fastna i dina jobbiga känslor och ältande.


    Bra mående kräver arbete och rutiner. Så stäng ner familjeliv och ta ett steg för att komma ut dina rädslor. Ta en promenad till ett badhus. Ta på dig badbyxor o handduk runt axlarna och se dig omkring. Vill du inte släppa handduken och lämna herrarnas omklädningsrum så gör inte det, men sätt en tidsgräns att du måste vara där, i dusch omklädningsrum o bastu i mint 20 min. Fattar att det känns jobbigt, men för varje litet steg så blir det tillslut lättare och tillslut så kommer du inte tänka på det och kunna se på dig själv som inte annorlunda mot någon annan. jag lovar att du både kan och kommer må bättre av detta.


     

  • Anonym (Yup)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 12:37:04 följande:
    Ja, du har väl rätt där, men jag är smådeppig nu, så jag tycker synd om mig själv och vältrar mig i självömkan.

    Finns inte en chans att jag skulle gå till badhuset. Inte en chans. Tror inte jag varit där sen 80-talet.

    Nö, men vad ska du göra för och må bättre och sluta älta samma tankar om och om igen?  


    vaddå dessa tjejer ville bli ihop direkt, men varför provade du inte? det är ju inte så att du dejtar massa andra samtidigt ändå, så varför inte fortsatte du inte att träffa dom några gånger och såg hur det kändes, känns det inte bra några veckor senare så kunde du göra slut då.

    helt ärligt, du vill inte förändra dig och du vill inte försöka träffa någon. du vill inte ta till dig råd. Försöker verkligen hjälpa dig i tråd efter tråd men du vill ju inte ha hjälp.
    det enda sättet du kan komma ut alla dessa hjärnspöken är att söka professionell hjälp. Dom har tystnadsplikt och du kan begära en manlig kontakt. Finns ingen som helst skam i att be om hjälp, men du måste vilja må bättre för att kunna ta emot stödet. 

  • Anonym (Yup)

    Håller med de andra, du finner bara en massa ursäkter för att inte försöka ordentligt. Men sen gnäller du över det som det var någon annans fel (eller favoriten, alla hycklande kvinnors fel).

    kan du inte bara erkänna att du var attraherad och ville något skulle hända men var för dum för att fatta tjejens signaler, hon verkar ju tagit mer initiativ och varit tydlig med vad hon ville, än vad du gjorde. Sen gav hon dig en ny chans o du tackar nej....visar bara hur korkad och/eller rädd du är som inte då tar chansen med någon du ältat en massa om (speciellt när det sker mitt i en pandemi där många singlar var extra ensamma och någon som dig borde tagit chansen att leva och göra allt det där du drömt om). Men sitt där och var bitter över att det är "kvinnornas fel" att du inte vågar försöka. 

    news flash, det är inte kvinnornas fel. Din mamma, syster mm har betett sig fel som varit taskiga, men du kan när som helst välja att ta avstånd från deras inställning, säga ifrån och välja att tänka friskare tankar.

  • Anonym (Yup)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-12 07:06:18 följande:

    Det är ledsamt med alla som inte kan respektera en sån här tråd, och förlöjligar män som känner sig osäkra. Jag tycker att det är dålig stil.


    Du fick en massa råd och andras liknande tankar på ämnet. Men som vanligt vill du bara gnälla och inte försöka göra något åt din ångest på ämnet.

    inte så konstigt att många tröttnar på att försöka hjälpa dig....det är bara du du du som räknas och du vill ju inte förändras. Så varför ska vi fortsätta försöka hjälpa dig med peppande lösningar på vad du kan göra och hur du kan tänka?
Svar på tråden Att klä av sig med ny partner